Fesca Used Wood Laminaat Old School Light Brown 128,5 x 19,2 x 0,7 cm

EUTR

Productnummer: FL-GDR-1018   |   15 jaar garantie   |   Duurzaam geproduceerd

Adviesprijs
€ 20,95 € 18,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Used Wood Laminaat Old School Light Brown 128,5 x 19,2 x 0,7 cm

  • Heeft een unieke uitstraling
  • Geproduceerd in Duitsland
  • Gemakkelijk te leggen dankzij Twin Clic klikverbining

Fesca Used Wood Laminaat Old School Light Brown 128,5 x 19,2 x 0,7 cm

Houdt u van een luxe uitstraling? Kies dan voor dit zeer unieke laminaat van Fesca. Dit laminaat is perfect voor uw woonhuis of kantoorpand. Met de Used Wood laminaat serie haal u een zeer klassieke en mooie vloer in huis met veel karakter. Deze vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming en ook nog eens zeer waterbestendig. De mooie eiken kleur van de Old School Light Brown kan ervoor zorgen dat dit laminaat in het complete oppervlak er erg mooi wordt benadrukt.

De Used Wood serie van Fesca is makkelijk te leggen dankzij de Twin Clic klikverbinding. Deze vloer is een zeer unieke vloer waardoor het geheel nog een prachtig wordt benadrukt in uw woonhuis of kantoorpand. Dankzij de extra kleur toevoegingen in deze vloer krijgt deze vloer nog meer karakter. Gadero bezorgt daarnaast deze vloeren ook nog eens altijd gratis bij u thuis! Dit laminaat is millieuvriendelijk geproduceerd in Duitsland en heeft daarom ook nog eens 15 jaar garantie.

De Old School Light Brown is net als alle andere soorten uit de Used Wood serie voorzien van het PEFC keurmerk. Het laminaat van Fesca valt in gebruikersklasse 31 en dat houdt in dat deze vloeren voor matig commercieel en intensief particulier gebruik geschikt zijn. Lees hier enkele tips en instructies voor het leggen van een laminaat vloer. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze vloeren specialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Used Wood Old School Light Brown Product Fesca Used Wood Old School light Brown 128.5 x 19.2 x 0.7 cm EUTR   |   15 jaar garantie   |   Duurzaam geproduceerd Op voorraad
€ 18,95 Per m2 incl. BTW