Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Amory Oak

Productnummer: FL95800-AMY Eenvoudig zelf te leggen   |   Duurzame PVC stroken

Adviesprijs
€ 44,95 € 37,95 per m² incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Amory Oak

  • Realistisch eiken design
  • Warm loopoppervlak
  • 20 jaar fabrieksgarantie
  • Onderhoudsarme vloerdelen

Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Amory Oak

De Click PVC visgraat vloerdelen - Amory Oak hebben een luxe uitstraling. Deze klik PVC planken worden in de populaire visgraat legverband gelegd. Daarnaast heeft het click vinyl een onbehandeld licht eiken look met een voelbare structuur. De licht houten vloerdelen van PVC hebben ook nog eens een microvelling. Deze microvoeg benadrukt subtiel de formaat van 59.2 x 14.8 x 0.5 cm van de klik vinyl planken in de vloer. Dit alles zorgt ervoor dat deze PVC vloer bijna niet te onderscheiden is van een houten vloer.

U kunt een proefmonster op deze pagina bestellen, zodat u deze licht houten visgraat vloer met uw kamer kunt vergelijken. Of kom langs onze showroom te Breukelen. Is deze visgraat vloer niet wat u zoekt? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan visgraat click PVC vloeren. Wellicht zit uw droomvloer daar tussen in.

Voordelen van click vinyl

De Fesca natuurlijk eiken vloer in het visgraat legpatroon heeft zeer weinig onderhoud nodig, doordat ze van PVC zijn. Het PVC is bijvoorbeeld geschikt voor dweilen waardoor de meeste vlekken verwijderd kunnen worden. Gebruik bij hardnekkige vlekken een PVC reiniger. Deze licht eiken klik PVC vloer is zeer krasbestendig, dankzij de 0.55 mm Titanium Nano-Layer slijtlaag. Hierdoor is de vloer geschikt voor grote gezinnen en bedrijfspanden waar zeer intensief worden gelopen. Deze onderhoudsarme vloer heeft een fabrieksgarantie van 20 jaar.

Aangenaam warm loopoppervlak

Een ander voordeel van PVC is dat het materiaal zacht en warm aanvoelt. Daarnaast laat deze click PVC vloer met onbehandeld eiken look snel de temperatuur van een vloerverwarming of vloerverkoeling door, dankzij zijn zeer lage warmteweerstand van 0.039 m2k/W. De klik PVC stroken liggen stevig en stabiel bij de temperatuurwisseling, dit is dankzij een stenen mineraal laag genaamd Rigid Mineral Core. 

Click PVC vloerdelen zelf of laten te leggen 

De klik vinyl visgraat vloeren van Fesca zijn makkelijk zelf te leggen, doordat de vloeren voorzien zijn van de 5-G klikverbinding. Gebruik hiervoor een rubberen hamer, om schade in het kliksysteem te voorkomen. Leg de visgraat vloeren van click PVC op een ondervloer. Een ondervloer beschermt de bevestigingssystemen van de visgraat vloeren. U kunt natuurlijk ook voor onze legservice kiezen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe visgraat vloer professioneel komt te liggen.

Wij staan u graag te woord!

Gadero is uw vloeren specialist! Voor vragen over vloerdelen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar. Uw nieuwe vloerdelen worden gratis bezorgd, mits u minimaal 10 m2 afneemt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Amory Oak Product Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Amory Oak Eenvoudig zelf te leggen   |   Duurzame PVC stroken Op voorraad
€ 37,95 per m² incl. BTW