Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Asheville Oak 59,2 x 14,8 x 0,5 cm

Productnummer: FL95800-AVO

€ 44,95 € 39,95 per m² incl. BTW
Delen via WhatsApp

Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Asheville Oak 59,2 x 14,8 x 0,5 cm

Net echt eiken parket vloer

Het Fesca Visgraat Click PVC in de kleur Asheville Oak is een prachtige onbehandeld eiken vloer. Subtiele noesten in het prominente uiterlijk van de vloer benadrukken het eiken houten design. De planken hebben een afmeting van 59,2 x 14,8 x 0,5 cm en zijn voorzien van een ultra matte afwerking wat de natuurlijke houten kleur benadrukt. Dit alles zorgt ervoor dat deze Click PVC vloer niet te onderscheiden is van een echte visgraat parket vloer.

Deze Asheville Oak vloer valt onder gebruiksklasse 23/33. Het betekent dat deze PVC vloer geschikt is voor zowel intensief huishoudelijk als commercieel gebruik. De visgraat klik PVC vloer is goed te combineren met vloerverwarming dankzij de steenmineralen en plankopbouw van de plank.

Gebruiksvriendelijke Visgraat Click PVC

Fesca heeft een handige Visgraat Click PVC vloer waardoor iedereen een visgraat click PVC vloer zelf kan leggen. Dit is mogelijk dankzij het zelfontwikkelde 5G klikbevestigingssysteem. Daarnaast zit in de 0,55 mm toplaag de anti-kraslaag Titanium Nano-Layer verwerkt. Het zorgt ervoor dat de Click PVC vloer goed bestand is tegen krassen. De vloer is 100% waterbestendig en gemakkelijk schoon te houden en geschikt voor vochtige kamers. 

Tips voor het leggen

We raden aan om een Rubberen Hamer te gebruiken. Gebruik daarnaast ook een ondervloer met voldoende druksterkte, zoals de PVC Ondervloer van Floer of de Redfloor ondervloer. U kunt ook kiezen om uw vloer door onze vloerprofessionals te laten leggen.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen betreft de Fesca Visgraat Click PVC - Asheville Oak? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom langs onze showroom in Breukelen! In de showroom kunt u de vloeren en het bijhorende assortiment bekijken. Maak hiervoor van te voren een afspraakLet op!: Voor het afnemen van een binnenvloer geldt er een minimale afname van 10m2. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Asheville Oak 59,2 x 14,8 x 0,5 cm product Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Asheville Oak 59,2 x 14,8 x 0,5 cm Op voorraad
€ 44,95 € 39,95 per m² incl. BTW

Laatst bekeken door u