Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Atlanta Oak

Productnummer: FL95800-AO 100% waterbestendig   |   Voorzien van 2 mm ondervloer!

Adviesprijs
€ 44,95 € 37,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Atlanta Oak

  • 20 jaar fabrieksgarantie
  • Onderhoudsvriendelijk vloeroppervlak
  • Voorzien van 4-zijdige microvelling
  • Eenvoudig te leggen dankzij klik verbinding

Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Atlanta Oak

IJzersterk visgraat PVC

Op zoek naar een ijzersterke PVC vloer waar u geen zorgen heeft over onderhoud? Dan is de Fesca SPC Visgraat Click PVC Vloer in de donker Eiken kleur Atlanta wellicht een geschikte optie voor u. De vloerdelen bestand zijn tegen zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Het Visgraat Klik PVC in de donker eiken kleur Atlanta valt namelijk in gebruikersklasse 33. Dankzij de extra sterke en dikke slijtlaag van 0,55 mm kunnen delen zelfs projectmatig worden toegepast. Dit maakt de visgraat klik PVC vloeren uiterst geschikt voor uw woning, kantoorpand, winkel of horecagelegenheid. De Visgraat Klik PVC stroken hebben een afmeting van 732 x 14,6 x 0,6 cm. Deze afmeting geeft de vloerdelen een klassieke luxe uitstraling. Dankzij de geringe plankopbouw en de lage warmteweerstand zijn deze vloerdelen ook zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming!

PVC, Laminaat of een echt eiken visgraat?

De vloerdelen zijn niet alleen voorzien van een prachtige warme nootbruine kleur maar worden langs alle zijden ook nog eens afgwerkt van een prachtige micro V-groef. Dankzij deze groef, ook wel microvelling genoemd, valt iedere plank nog eens extra op in het totale vloeroppervlak. In combinatie met de voelbare houtstructuur zijn deze planken dan ook nauwelijks te onderscheiden van een echte Eiken Visgraat Parket. Groot voordeel is echter dat deze vloerdelen nauwelijks onderhoud behoeven en gemakkelijk zijn schoon te maken. Gebruik daarbij voor het schoonmaken een beetje afwaszeep en meng dit met water om hardnekkige vlekken te verwijderen van uw PVC vloerdelen. Zo bent u jarenlang verzekerd van een PVC eiken vloer met de uitstraling van echt hout zonder dat u veel tijd in het onderhoud hoeft te steken. Naast de onderhoudsvriendelijkheid zijn de delen anti slip en 100% waterbestendig.

Eenvoudig leggen incl. ondervloer

De Rigid Core Click Visgraat PVC vloeren zijn voorzien van een 2 mm dikke extra geluiddempende ondervloer. Dit betekend dus geen gedoe vooraf met het plaatsen van een ondervloer. Gaat u de vloer zelf leggen? Met de handige click-verbinding en linkse en rechtse delen is de vloer makkelijk te leggen voor de handige particulier. Lees vooraf de uitgebreide instructies op de verpakking. Het laatste tikje geeft u bijvoorbeeld met behulp van een Rubberen Hamer. Is dit niet de vloer welke u zoekt of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten! Mocht u de vloer bijvoorbeeld niet zelf wensen te plaatsen dan kunt u eventueel ook gebruik maken van onze vakmannen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Atlanta Oak 73 x 14,6 x 0,6 cm Product Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Atlanta Oak 100% waterbestendig   |   Voorzien van 2 mm ondervloer! Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW