Logo Gadero
service

Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Centerville Oak

Productnummer
FL95800-CTV
Uitstekend tegen water en slijtage
Bestand tegen intensief gebruik
fesca_visgraat_click_pvc_vloer_centerville_oak_product
fesca_visgraat_click_pvc_vloer_centerville_oak_sfeer
fesca_visgraat_click_pvc_vloer_centerville_oak_detail
Per m2

37,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
59,2 cm
Breedte
14,8 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Hoog loopcomfort

  • 0.55 mm kraslaag

  • Geschikt voor intensief huishoudelijk of commercieël gebruik

  • Eenvoudig te leggen

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
59,2 cm
Dikte
0,5 cm
Breedte
14,8 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Visgraat

Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Centerville Oak

Het Fesca Klikvinyl Visgraat Eiken - Centerville Oak in een donkergrijs eiken kleur met een voelbare houtstructuur. Deze natuurlijk eiken klik PVC vloerdelen van Fesca worden in het populaire visgraat legpatroon gelegd. Er zijn twee mogelijkheden om deze grijze visgraat vloer in het echt te bekijken. De eerste optie is een proefmonster te bestellen op deze pagina. We versturen u een deel van de click PVC strook. Een andere mogelijkheid is onze showroom bezoeken in Breukelen. Is deze visgraat vloer niet helemaal wat u zoekt? Wellicht is een andere click PVC visgraat vloer uw nieuwe droomvloer!

PVC van hoge kwaliteit

De donkergrijze klik vinyl stroken in het visgraat legverband hebben een 0.55 mm coating tegen krassen. Hierdoor is de donkergrijze visgraat vloer van klik PVC geschikt voor intensief gebruik en valt onder gebruiksklasse 23/33. Daarnaast ontvangt u 20 jaar fabrieksgarantie. Een voordeel van PVC is dat de vloer makkelijk te onderhouden is! De PVC vloerdelen zijn 100% waterbestendig en toepasbaar in vochtige ruimtes zoals in de keuken, badkamer en toilet. Lees onze blog met handige tips hoe u een PVC vloer het beste kan onderhouden.

Warm loopoppervlak

Een PVC vloer heeft een aangenaam loopoppervlak, doordat vinyl warm en zacht aanvoelt. Heeft u een vloerverwarming of vloerverkoeling? Goed nieuws, want deze donkergrijze visgraat vloer heeft een zeer lage warmteweerstand van 0.039 m2k/W. Dit betekent dat de grijze eiken visgraat vloer snel de temperatuur van de vloerverwarming of vloerverkoeling doorlaat.

Zelf of laten leggen

Het leggen van deze grijs eiken visgraat vloer is een kinderspel, dankzij Fesca eigen 5-G klikverbinding. Waardoor elke handige klusser de visgraat vloer kan leggen. Verbind de planken met een rubberen hamer, om schades in het verbindingssysteem te voorkomen. U kunt natuurlijk ook onze legservice afnemen. Wij zorgen ervoor dat de ondervloer en vloer professioneel komt te liggen! Voor vragen kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar!