Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Cleveland Oak 73 x 14,6 x 0,6 cm

EUTR

Productnummer: FL95800-CO   |   Met 4-zijdige micro V-groef   |   Gebruikersklasse 33

Adviesprijs
€ 42,95 € 37,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Cleveland Oak 73 x 14,6 x 0,6 cm

  • Lage warmte weerstand voor vloerverwarming
  • Eenvoudig te leggen dankzij handige klik verbinding
  • Voorzien van 2 mm ondervloer
  • 100% waterbestendig

Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Cleveland Oak 73 x 14,6 x 0,6 cm

IJzersterk visgraat PVC

Zoekt u een visgraat vloer, maar zit u niet te wachten op onderhoud, heeft u vloerverwarming, wilt u geen hoge legkosten en altijd warme voeten? Dan bieden de Fesca SPC Visgraat Click PVC Vloeren de uitkomst! Het Visgraat Klik PVC in de licht eiken kleur Cleveland valt daarbij in gebruikersklasse 33. Dit betekend dat de vloerdelen bestand zijn tegen zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Deze delen kunnen zelf projectmatig worden toegepast. Dit maakt de visgraat klik PVC vloeren uiterst geschikt voor uw woning, kantoorpand, winkel of horecagelegenheid. Dankzij de extra dikke slijtlaag van 0,55 mm gaat deze vintage visgraat vloer jarenlang mee! De dikke plankmaat van 0,6 mm heeft een lengte en breedte van 73 x 14,6 cm. Dit geeft de eiken visgraat PVC vloer de echte klassieke uitstraling van een patroonvloer. De visgraat plank is zeer geschikt voor vloerverwarming met een ultra lage warmte weerstand!

PVC, Laminaat of een echt eiken visgraat?

De White Wash Fesca SPC Visgraat Click PVC - Cleveland Oak planken worden geleverd met een prachtige micro V-groef. Deze minimale groef is aan allen zijde van de planken aangebracht waardoor het prachtige visgraat patroon nog eens subtiel wordt aangezet in de totale vloer! Daarnaast is de structuur van het eiken terug te voelen, en minstens zo belangrijk ook te zien, in de toplaag van het visgraat PVC in handige klik variant. Zo ben u verzekerd van een PVC eiken vloer met de uitstraling van echt hout. Naast deze natuurlijke look is deze vloer ook voorzien van een keiharde toplaag, zijn de delen 100% waterbestendig, anti slip, bestand tegen UV-licht en zeer onderhoudsarm. Toch vieze vlekken op uw klik PVC visgraat? Geen probleem, u dweilt de vloeren zonder problemen schoon. Tip van ons: gebruik een beetje afwaszeep en meng dit met water om hardnekkige vlekken te verwijderen van uw PVC vloerdelen. 

Eenvoudig leggen incl. ondervloer

Met de handige click-verbinding en linkse en rechtse delen is de vloer makkelijk te leggen voor de handige particulier. Eiken Visgraat zelf leggen is normaliter namelijk absoluut geen eenvoudige klus. Dat is bij deze visgraat vloer in de kleur Cleveland Oak Creme eiken wel het geval! Hier kunt u de linkse en rechtse delen eenvoudig tegenaan. Het laatste tikje geeft u met behulp van een Rubberen Hamer zodat de delen niet beschadigd raken. Daarnaast geen gedoe vooraf met het plaatsen van een geschikte ondervloer. De Rigid Core Click Visgraat PVC vloeren zijn voorzien van een 2 mm dikke extra geluiddempende ondervloer. Gaat u de vloer zelf leggen? Lees vooraf de uitgebreide instructies op de verpakking. Is dit niet de vloer welke u zoekt of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Cleveland Oak 73 x 14,6 x 0,6 cm ProductFesca Visgraat Click PVC Vloer Cleveland Oak - 73 x 14,6 x 0,6 cm EUTR   |   Met 4-zijdige micro V-groef   |   Gebruikersklasse 33 Ruim op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u