Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Cleveland Oak

Productnummer: FL95800-CO Met 4-zijdige micro V-groef   |   Gebruikersklasse 33

Voor- en nadelen van Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Cleveland Oak

  • Lage warmte weerstand voor vloerverwarming
  • Universele vloerdelen dankzij het Unizip klik systeem
  • Voorzien van 2 mm ondervloer
  • 100% waterbestendig

Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Cleveland Oak

IJzersterk visgraat PVC

Zoekt u een visgraat vloer, maar zit u niet te wachten op onderhoud, heeft u vloerverwarming, wilt u geen hoge legkosten en altijd warme voeten? Dan bieden de Fesca SPC Visgraat Klik-PVC Vloeren de uitkomst! Het Visgraatpatroon Klik PVC in de licht eiken kleur Cleveland valt daarbij in gebruikersklasse 33. Dit betekend dat de vloerdelen bestand zijn tegen zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Dit maakt de visgraat klik PVC vloeren uiterst geschikt voor uw woning, kantoorpand, winkel of horecagelegenheid.

Dankzij de extra dikke slijtlaag van 0,55 mm gaat deze vintage vloer jarenlang mee! De dikke plankmaat van 0,6 mm heeft een lengte en breedte van 73 x 14,6 cm. Dit geeft de eiken visgraat PVC vloer de echte klassieke uitstraling van een patroonvloer. De visgraat plank is zeer geschikt voor vloerverwarming met een ultra lage warmte weerstand!

PVC, Laminaat of een echt eiken visgraat?

De White Wash Fesca SPC Visgraat Click-variant PVC - Cleveland Oak planken worden geleverd met een prachtige micro V-groef. Deze minimale groef is aan allen zijde van de planken aangebracht waardoor het prachtige visgraat patroon nog eens subtiel wordt aangezet in de totale vloer! Daarnaast is de structuur van het eiken terug te voelen, en minstens zo belangrijk ook te zien, in de toplaag van het visgraat PVC in handige klik variant.

Zo bent u verzekerd van een PVC eiken vloer met de uitstraling van echt hout. Naast deze natuurlijke look is deze vloer ook voorzien van een keiharde toplaag, zijn de delen 100% waterbestendig, anti slip, bestand tegen UV-licht en zeer onderhoudsarm. Toch vieze vlekken op uw klik PVC visgraat? Geen probleem, u dweilt de vloeren zonder problemen schoon. Tip van ons: gebruik een beetje afwaszeep en meng dit met water om hardnekkige vlekken te verwijderen van uw PVC vloerdelen. 

Vernieuwd met Unizip Kliksteem

Met de vernieuwde Unizip klik-verbinding worden de universele vloerdelen eenvoudig en sterk met elkaar verbonden. Eiken Visgraat zelf leggen is normaliter namelijk absoluut geen eenvoudige klus. Dat is bij deze visgraat vloer in de kleur Cleveland Oak Creme eiken wel het geval! Hier kunt u de linkse en rechtse delen eenvoudig tegenaan. Het laatste tikje geeft u met behulp van een Rubberen Hamer zodat de delen niet beschadigd raken. Daarnaast geen gedoe vooraf met het plaatsen van een geschikte ondervloer.

De Rigid Core Click Visgraat PVC vloeren zijn voorzien van een 2 mm dikke extra geluiddempende ondervloer. Gaat u de vloer zelf leggen? Lees vooraf de uitgebreide instructies op de verpakking. Is dit niet de vloer welke u zoekt of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Vernieuwd klik systeem Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Cleveland Oak 73 x 14,6 x 0,6 cm Product Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Cleveland Oak Met 4-zijdige micro V-groef   |   Gebruikersklasse 33 Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW