Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Deenwood Oak

Productnummer: FL95800-DO Populaire visgraat legverband   |   Warmteweerstand van 0.039 m2k/W

Adviesprijs
€ 44,95 € 37,95 per m² incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Deenwood Oak

  • Luxe uitstraling
  • Voelbare toplaag
  • Makkelijk schoon te houden
  • Emissielabel A+

Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Deenwood Oak

Het Fesca klik viny Visgraat Eiken in het Deenwood Oak design is een moderne vloer met een klassieke look. Deze klik PVC vloer van Fesca wordt in het populaire visgraat motief gelegd. De click PVC vloer heeft overigens een voelbaar structuur, waardoor het bijna niet te onderscheiden is van een echte parket vloer. De vloer heeft een afmeting van 59.2 x 14.8 x 0.5  cm, dit wordt benadrukt door middel van de microvelling. Daarnaast geeft het een luxe karakter aan de vloer.

Eerst de licht houten vloer van klik vinyl in het echt zien? U kunt een proefmonster op deze pagina bestellen of onze showroom te Breukelen bezoeken. Maak bij voorkeur van te voren een afspraak, zodat wij u gelijk te woord kan staan. Is deze visgraat vloer niet helemaal wat u zoekt? Wellicht zit uw droomvloer tussen de andere click PVC visgraat vloeren.

Heeft u vloerverwarming of vloerverkoeling?

Goed nieuws als u een vloerverwarming of vloerverkoeling heeft! Deze visgraat vloer van PVC heeft namelijk een lage warmteweerstand van slechts 0.039 m2k/W! De lage warmteweerstand houdt in dat de vloer snel de temperatuur van de vloerverwarming of vloerverkoeling doorlaat. Ook zonder vloerverwarming heeft deze vloer een warm oppervlak, doordat vinyl zacht en aangenaam warm aanvoelt.

Kwalitatieve visgraat vloeren

De visgraat click PVC stroken van Fesca hebben een kraswerende toplaag van 0.55 mm dik. Dankzij deze dikke coating zijn de click PVC vloeren in het visgraat legverband geschikt voor zeer intensief gebruik bij grote gezinnen en zakelijke ruimtes. De visgraat klik vinyl vloeren hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar! Het click PVC is zeer gemakkelijk schoon te houden, doordat het 100% waterbestendig is. Hierdoor zijn de eiken visgraat vloeren toepasbaar in vochtige kamers. Lees onze blog voor het optimaal behouden van de kwaliteit van de click PVC vloer. 

Laat het leggen aan ons over!

Maak gebruik van onze legservice, want wij zorgen ervoor dat de vloer professioneel komt te liggen. Naast de vloer zelf, leggen wij ook de benodigde ondervloer. Onze vakkundige vloerenleggers hebben jarenlang praktijkervaring. Wilt u de vloer zelf leggen? Vergeet dan niet een legset en een rubberen hamer aan te schaffen. Met deze essentiële gereedschappen voorkomt u schades aan het kliksysteem van het click PVC.

Gadero heeft een breed assortiment aan binnenvloeren van parket, laminaat en PVC. Wij bezorgen gratis uw vloerdelen aan huis, indien u minimaal 10 m2 afneemt. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over deze vloer of andere vloerdelen. U kunt ons elke werkdag telefonisch bereiken. Wij staan u graag te woord! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Deenwood Oak Product Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Deenwood Oak Populaire visgraat legverband   |   Warmteweerstand van 0.039 m2k/W Op voorraad
€ 37,95 per m² incl. BTW