Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Detroit Oak 59,2 x 14,8 x 0,5 cm

Productnummer: FL95800-DTO Emissieklasse A+   |   Eenvoudig te leggen

Voor- en nadelen van Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Detroit Oak 59,2 x 14,8 x 0,5 cm

  • 100% waterbestendig
  • Lage warmte weerstand voor vloerverwarming
  • Nauwelijks tot geen werking
  • Geluiddempend materiaal

Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Detroit Oak 59,2 x 14,8 x 0,5 cm

Top Visgraat Click PVC 

De Fesca Detroit Click PVC Visgraat Vloer heeft een prachtig beige uitstraling. De onbehandelde Klik Vinyl in visgraat patroon zijn voorzien van een ultra matte afwerklaag. Dit maakt dat de vloer oogt als een echte houten visgraat parket. De dikke toplaag van 0,55 mm is voorzien van een Titanium Nano-Layer. Deze afwerklaag maakt de vloer uiterst kras-bestendig. De afmetingen van de vloer 59,2  14,8 x 0,5 zorgen er voor dat het een erg luxe uitstraling heeft.

De Klik PVC in natuurlijk bruine kleur is van hoge kwaliteit. Dit wordt onderstreept door het feit dat deze in AC klasse 23/33 valt. Dit betekent dat de vloer bij intensief huishoudelijk tot zeer intensief commercieel gebruik kan worden toegepast!

Doe-het-zelf Visgraat PVC

Het leggen van de vloer is eenvoudig zelf te realiseren dankzij de 5G klik-verbinding. Bij het leggen is het handig om gebruik te maken van een Rubberen Hamer. Zo kunt u de ene plank gemakkelijk in de andere plank tikken en voorkomt u beschadigingen aan de klik-verbinding. Toch liever de vloer laten leggen? Dat kan! Wij bij Gadero bieden u professionele legservice aan. 

Zowel bij het zelf plaatsen als het laten plaatsen is het van groot belang dat u deze vloerdelen plaatst in combinatie met een gechikte ondervloer. Kijk daarbij naar een ondervloer welke voldoende drukweerstand (kpa) biedt. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Redfloor of de PVC Ondervloer van het Nederlandse vloerenmerk Floer. Deze visgraat vinyl vloeren zijn namelijk NIET voorzien van een geintergreerde ondervloer.

De ideale vloer bij vloerverwarming

De Fesca Detroit Click PVC Visgraat Vloer is geproduceerd uit steenmineralen. Deze plankopbouw wordt ook wel Rigid Core genoemd. Deze opbouw zorgt ervoor dat de vloer werkingsarm is. Daarnaast zorgt het voor een uiterst stabiel opppervlak. De dunne plankopbouw en de steenmineralen maken deze vloer uiterst geschikt voor vloerverwarming. De vloerdelen hebben namelijk een zeer lage warmteweerstand!  

Gezond binnenmillieu

De vloer is 100% waterbestendig en daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. De vloerdelen vallen in Emissieklasse A+. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele schadelijke stoffen in uw woning of kantoorpand. De Visgraat Vinyl vloer wordt uitgeleverd met een fabrieksgarantie van maarliefst 20 jaar

Persoonlijk advies

Meer informatie over deze of een van onze andere vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijkt u de vloeren liever in het echt? Kom dan langs in Breukelen! Hier vindt u onze showroom. Wij adviseren om vooraf aan een bezoek een afspraak te maken. Op deze wijze bent u verzekerd van een uitgebreid en persoonlijk advies van een van onze medewerkers. Let op!: Voor het afnemen van een binnenvloer geldt er een minimale afname van 10m2. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Detroit Oak 59,2 x 14,8 x 0,5 cm product Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Detroit Oak 59,2 x 14,8 x 0,5 cm Emissieklasse A+   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 44,95 € 39,95 per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u