Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Fairdale Oak

Productnummer: FL95800-FDE Voelbare houtstructuur   |   Waterproof

Adviesprijs
€ 44,95 € 37,95 per m² incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Fairdale Oak

  • Gemakkelijk zelf te leggen
  • Zacht en warm oppervlak
  • Natuurlijk houten design
  • Stabiel tijdens temperatuurwisseling

Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Fairdale Oak

De Fesca Klik PVC vloerdelen - Fairdale Oak hebben een luxueuze uitstraling dankzij het visgraat legverband en het natuurlijk eiken design. Daarnaast heeft deze visgraat vloer een formaat van 59.2 x 14.8 x 0.5 cm, dit wordt subtiel benadrukt met een microvelling. Ook is de natuurlijk eiken visgraat vloer extra mat afgewerkt. 

Deze click PVC visgraat vloer van Fesca in het Fairdale Oak design lijkt bijna op een houten vloer, dankzij de natuurlijk eiken kleur. Het bruin eiken design is ook nog eens voelbaar. U kunt deze natuurlijk eiken visgraat vloer bekijken door een proefmonster te bestellen, of kom langs in onze showroom in de provincie Utrecht. Is de click PVC visgraat vloer met de naturlijk bruin eiken kleur niet wat u zoekt? Misschien zit uw ideale vloer in onze uitgebreide visgraat click PVC vloeren collectie.

Hoog comfort met PVC stroken

Het click PVC van Fesca heeft een aangenaam warm oppervlak, doordat het een uiterst lage warmteweerstand van 0.039 m2k/W heeft! Hierdoor laat deze Fesca PVC vloer snel de warmte van een vloerverwarming door. Geen zorgen als u geen vloerverwarming heeft, want vinyl voelt van zichzelf zacht en warm aan.

Vinyl van kwaliteit

Deze bruine visgraat vloerdelen van Fesca hebben een 0.55 mm coating tegen krassen. Deze dikke beschermingslaag zorgt ervoor dat de visgraat vloer, met natuurlijk eikenkleur, bestand is tegen zeer intensief huishoudelijk en zakelijk gebruik. De krasvaste visgraat vloer heeft een fabrieksgarantie van 20 jaar!

Deze krasbestendige visgraat vloer kan in vochtige ruimtes gelegd worden, doordat het volledig waterbestendig is. Dit betekent ook dat de waterbestendige vloer geschikt is voor dweilen. Lees onze blog waar we tips geven voor het behouden van de kwaliteit van PVC vloeren.

Onze vloerenleggers staan klaar

Laat het leggen aan ons over door onze click PVC legservice af te nemen. Wij zorgen dat uw nieuwe visgraat vloer professioneel komt te liggen! Mocht u de klik PVC vloer zelf willen leggen, vergeet dan niet een ondervloer af te nemen. Een ondervloer beschermt de kliksystemen van de vloer. Verbind de klik vinyl stroken met een rubberen hamer. Zo voorkomt u schades in het verbindingssysteem.

Gadero is uw specialist in binnenvloeren. Wij hebben een breed assortiment in vloeren van laminaat, parket en PVC. Als u minimaal 10 m2 aan vloerdelen afneemt, dan wordt uw nieuwe vloer gratis bezorgd! Heeft u vragen over deze Click PVC Visgraat Eiken vloer of andere vloeren? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn elke werkdag telefonisch beschikbaar.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Fairdale Oak Product Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Fairdale Oak Voelbare houtstructuur   |   Waterproof Op voorraad
€ 37,95 per m² incl. BTW