Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Nashville Oak

Productnummer: FL95800-NO Eenvoudig te leggen dankzij handige klik verbinding   |   Voorzien van 2 mm ondervloer

Adviesprijs
€ 44,95 € 37,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Nashville Oak

  • Voorzien van 4-zijdige microvelling
  • Geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • 20 jaar fabrieksgarantie

Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Nashville Oak

IJzersterk visgraat PVC

Op zoek naar een visgraat PVC welke u zelf gemakkelijk kunt leggen van een hoge kwaliteit? Dan is het Fesca SPC Visgraat Click PVC in de kleur Nashville Oak de uitkomst! Het Visgraat Klik PVC met het onbehandelde en lichte desgin valt daarbij in gebruikersklasse 33. Dat de vloer in deze gebruikersklasse valt heeft mede te maken met het feit dat het Klik Visgraat Vinyl is voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag. Dankzij deze slijtlaag zijn de visgraat planken bestand tegen zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. De PVC stroken in visgraat patroon deinzen zelfs niet terug voor projectmatig gebruik! De kwaliteit van het Visgraat Click PVC wordt nog eens onderstreept door de 20 jaar fabrieksgarantie. De Visgraat PVC stroken hebben een afmeting van 73 x 14,6 cm en een totale plankdikte van 0,6 mm. Deze afmeting zorgt voor een klassiek legpatroon in een modern jasje. Daarnaast zijn de vloerdelen dankzij de ultra dunnen plankopbouw zeer geschikt voor vloerverwarming. Een ideale vloer voor bijvoorbeeld uw nieuwbouwwoning! 

PVC, Laminaat of een echt eiken visgraat?

Vieze vlekken op uw visgraat? Waar hout vaak slecht is opgewassen tegen vocht en ook laminaat niet 100% waterbestendig is, kan dit voor dit Klik Visgraat PVC echter geen kwaad. U dweilt de vloeren zonder problemen schoon. Tip van ons: gebruik een verdund afwaszeep voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. U haalt dus niet alleen een uiterst sterke vloer in huis maar ook een zeer onderhoudsvriendelijke vloer. De Onbehandelde Fesca SPC Visgraat Click PVC - Nashville Oak planken worden daarbij geleverd met een prachtige micro V-groef. Daarnaast is de structuur van het eiken terug te voelen in de toplaag van het visgraat PVC in handige klik variant. Zo ben u verzekerd van een PVC eiken vloer met de uitstraling van echt hout.

Eenvoudig leggen incl. ondervloer

Met de handige click-verbinding en linkse en rechtse delen is de vloer makkelijk te leggen voor de handige particulier. Het laatste tikje geeft u met behulp van een Rubberen Hamer. U plaatst de vloerdelen eenvoudig aan elkaar met behulp van de uitgebreide leginstructie op de verpakking van de vloeren. De Rigid Core Click Visgraat PVC vloeren zijn voorzien van een 2 mm dikke extra geluiddempende ondervloer. Dus geen gedoe vooraf met het plaatsen van een geschikte ondervloer. Wanneer u de vloer niet zelf wilt plaatsen kunt u eventueel ook gebruik maken van onze legservice. Neem bij verdere vragen of opmerkingen gerust contact op met onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Nashville Oak 73 x 14,6 x 0,6 cm Product Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Nashville Oak Eenvoudig te leggen dankzij handige klik verbinding   |   Voorzien van 2 mm ondervloer Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW