Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Richmond Oak

Productnummer: FL95800-RO Rustiek voelbare houtstructuren   |   UV-werend PVC

Adviesprijs
€ 44,95 € 37,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Richmond Oak

  • 20 jaar garantie
  • Voorzien van 2 mm ondervloer
  • Gemakkelijk te leggen dankzij klik verbinding
  • Zeer lage warmteweerstand

Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Richmond Oak

IJzersterk visgraat PVC

Zoekt u een natuurgetrouwe visgraat vloer voor in uw kantoorpand, horecagelegenheid of gewoon in uw woning? Dan bieden de Fesca SPC Visgraat Click PVC Vloeren de uitkomst! Het Visgraat Klik PVC in de licht eiken kleur Richmond Rustiek valt daarbij in gebruikersklasse 33. Dit betekend dat de vloerdelen bestand zijn tegen zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Deze delen kunnen zelf projectmatig worden toegepast. Dankzij de extra dikke slijtlaag van 0,55 mm gaat deze vintage visgraat vloer jarenlang mee! De dikke plankmaat van 0,6 mm heeft een lengte en breedte van 73 x 14,6 cm. Dit geeft samen met de Rustieke patronen van de Richmond Oak PVC vloer een echte klassieke uitstraling.

PVC, Laminaat of een echt eiken visgraat?

Vieze vlekken op uw klik PVC visgraat? Geen probleem, u dweilt de vloeren zonder problemen schoon. Tip van ons: gebruik een beetje afwaszeep en meng dit met water om hardnekkige vlekken te verwijderen van uw PVC vloerdelen. De Rustieke Lichte Fesca SPC Visgraat Click PVC - Richmond Oak planken zijn namelijk 100% waterbestendig. Daarnaast worden de vloerdelen geleverd met een prachtige micro V-groef. Deze minimale groef is aan allen zijde van de planken aangebracht waardoor het prachtige visgraat patroon extra aan het licht komt!  Naast het Rustieke en Natuurlijke desing is deze vloer ook voorzien van een keiharde toplaag, zijn de delen voorzien van een anti slip laag, bestand tegen UV-licht en zeer onderhoudsarm. Kortom een houten design vloer met alle gemakken van een Laminaat & PVC vloer in een! 

Eenvoudig leggen incl. ondervloer

Eiken Visgraat zelf leggen is normaliter namelijk absoluut geen eenvoudige klus. Dat is bij deze visgraat vloer in de kleur Richmond Oak Creme eiken wel het geval! Met de handige click-verbinding en linkse en rechtse delen is de vloer makkelijk te leggen en tikt u de delen met behulp van een Rubberen Hamer definitief aan elkaar. Doordat de planken al zijn voorzien van een ondervloer hoeft u zich hier niet druk over te maken en kunt u meteen aan de slag. De ondervloer bestaat daarbij uit een 2 mm dik PU Schuim met een geluiddempende werking. Lees voordat u de vloer gaat leggen eerst de uitgebreide instructies op de verpakking. Op deze wijze wordt het plaatsen van uw nieuwe Visgraat Click PVC vloer een fluitje van een cent. Heeft u nog enkele vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze vloer adviseurs! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Richmond Oak 73 x 14,6 x 0,6 cm Product Fesca Visgraat Click PVC Vloer - Richmond Oak Rustiek voelbare houtstructuren   |   UV-werend PVC Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW