Logo Gadero
service

Fesca Click PVC Visgraat Eiken

De Visgraat Click PVC vloeren van Fesca zijn populaire patroon vloeren met een realistische eiken look en hebben een handige klik verbinding. Door de matte afwerking behouden deze Visgraat Klik vloeren het natuurlijke uiterlijk. De Titanium Nano-Layer in de toplaag van 0,55 mm beschermt de Visgraat vloeren en maakt de Click PVC vloeren uiterst krasbestendig. Doordat het Click Vinyl voorzien is van een Rigid Core tussenlaag liggen de vloeren extra stabiel. 

Combineer de Visgraat klik PVC vloeren met een ondervloer met genoeg drukweerstand. We adviseren de Rigid Click PVC ondervloer van het merk Floer.

Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m²! 

De Visgraat Click PVC vloeren zijn erg geschikt voor op vloerverwarming, doordat de Visgraat vloeren een erg lage warmteweerstand hebben. Daarnaast zijn de Fesca Visgraat Vinyl vloeren leverbaar in verschillende realistische eiken structuren. De Fesca Visgraat Click PVC vloeren zijn eenvoudig en snel te plaatsen, dankzij het 5G kliksysteem.

Kom naar onze showroom in Breukelen om deze Visgraat PVC vloeren in het echt te zien. Maak van te voren een afspraak zodat een vloerspecialist u te woord kan staan.