Floer Visgraat Laminaat Vloer - Vergrijsd Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Productnummer: FL1002-V-L-G Eenvoudig te leggen visgraat laminaat   |   Geschikt voor vloerverwarming

Adviesprijs
€ 37,95 € 34,15 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Laminaat Vloer - Vergrijsd Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

  • 35 jaar fabrieksgarantie - Laminaat klasse 33 / AC 6
  • Waterbestendig
  • Met warmte weerstand van 0,09 k/w m2 zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Makkelijk en snel leggen met Fastclick-verbinding

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Vergrijsd Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

IJzersterk visgraat

Zoekt u een grijze visgraat vloer, maar bent u bang voor onderhoud en schade aan het eiken hout? Dan is het Floer Visgraat Vergrijsd Eiken laminaat iets voor u! In de prachtige grijze kleur heeft deze vloer een garantie vanuit de fabriek van 35 jaar. De visgraat laminaat vloer is namelijk ook geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld Horeca panden of winkels. De extra dikke plank van 12 mm heeft een plank afmeting van 64 x 14,3 cm. Dit geeft uw visgraat laminaat vloer net dat beetje extra sfeer! Dit visgraat laminaat heeft een extra lage warmte weerstand voor vloerverwarming van 0,09 k/w m2. 

Laminaat of echt eiken?

De grijze visgraat laminaat planken worden geleverd met een luxe V-groef aan alle 4 de zijden. Zo valt het prachtige visgraat patroon nog net iets meer op! Bovendien is de structuur van het eiken voelbaar in de toplaag van het laminaat, ook wel register embossing genoemd. Zo ben u verzekerd van een visgraat vloer met de uitstraling van echt grijs geolied eiken. Naast de natuurgetrouwe look is deze vloer ook voorzien van een ijzersterke toplaag, en vraagt het laminaat geen onderhoud. 

in het echt beleven?

Wilt u deze visgraat laminaat vergrijsd eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in het dorpje Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Video visgraat laminaat leggen

Eenvoudig leggen

Eiken Visgraat Vergrijsd zelf leggen is een specialistische klus, dat is bij dit visgraat laminaat in de kleur grijs eiken wel anders! Met de handige klik-verbinding en linkse en rechtse delen is de vloer ook te leggen door u als particulier. We leveren een handig punt sjabloon mee om te starten met de eerste banen, zie onderliggende afbeelding. Gebruik altijd een geschikte ondervloer! Gaat u de grijze visgraat vloer zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen, dit maakt een stabiele ondergrond extra belangrijk!  Zorg daarom voor een vlakke ondergrond en een druksterke ondervloer. Met laminaat klasse 33 AC 6 is dit Floer visgraat laminaat grijs eiken zeer geschikt voor bedrijven en projecten.

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment visgraat laminaat vloeren.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Ik heb 75m2 laminaat nodig, hoeveel pakken moet ik dan bestellen?

Wij rekenen niet met onhandige pakeenheden. U besteld bij ons namelijk gewoon het aantal benodigde m2 aan vloeroppervlak. Houdt hierbij rekening met minimaal 12% snijverlies bovenop het oppervlak waar de visgraat vloer geplaatst dient te worden. Wij ronden uw bestelling in uw voordeel af naar pakeenheden zodat u altijd iets meer ontvangt dan u heeft besteld. 

Is deze vloer geschikt voor vloerverwarming als hoofdverwarming?

Deze vloeren kunnen in combinatie met een vloerverwarming geschikte ondervloer uitstekend worden toegepast bij vloerverwarming. Dankzij de geringe dikte, ten opzichte van houten visgraat parket vloeren, van 1,2 cm bieden deze vloeren relatief weinig warmteweerstand. Tevens werkt het laminaat een stuk minder dan een houten parket vloer en zijn de planken voorzien van een handige klik verbinding. Hierdoor wordt de kans op kiervorming verkleind bij temperatuurverschillen en blijft de vloer strak liggen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat Laminaat Vloer - Vergrijsd Eiken - Grijze visgraat 64 x 14,3 x 1,2 cm Vloeren Floer Visgraat Laminaat Vloer - Vergrijsd Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm Eenvoudig te leggen visgraat laminaat   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 34,15 Per m2 incl. BTW