Logo Gadero
service

Fesca Eiken Visgraat Parket

Met een visgraat parket vloer van ons eigen merk Fesca betaald u nooit teveel! De voordelige eiken parket vloeren zijn van top kwaliteit dankzij de europees eiken toplaag! De Eiken Visgraat vloeren zijn in verschillende varianten, behandelingen en afmetingen beschikbaar. Zo zijn er geoliede en gelakte vloeren beschikbaar. 

Heeft u liever de regie in eigen hand en wilt u de vloer zelf behandelen? Kies dan voor de onbehandelde eiken visgraat vloer van Fesca! De vloerdelen zijn geschikt voor vloerverwarming, dit zorgt voor een heerlijk warme ruimte.

Bent u al benieuwd hoe de vloeren in het echt uitzien? Bestel dan gemakkelijk een proefmonster, dit doet u via de product pagina van de gewenste Fesca Eiken Visgraat parket vloer. Daarnaast bent u ook van harte welkom, bij voorkeur op afspraak, in onze showroom te Breukelen! 

Mogelijkheden legwijzen visgraat parket

Met de Fesca houten visgraat vloeren is het mogelijk om de vloerdelen zwevend te plaatsen boven op een voor bestemde ondervloer. Wanneer u de vloer zwevend plaats heeft dit als voordeel dat u de vloer makkelijker kunt verwijderen. Een ander optie is om de visgraat vloer van Fesca te verlijmen direct op de ondergrond. Door het verlijmen heeft u een stabiele vloer welke uitstekend is te combineren met vloerverwarming. Zorg wel voor een egale ondergrond voordat u de Fesca Visgraat vloer gaat plaatsen. Wilt u de vloer laten plaatsen? Dat kan via onze legservice, uitgevoerd door een ervaren parketteur!

Afmetingen

Onze eigenmerk visgraat parket vloeren zijn voorzien twee soorten afmetingen. De standaard afmeting 60 x 12 cm en de Walvisgraat formaat vloeren van 108.2 x 16.2 x 1.2 cm. De afmetingen van de Visgraat Eiken Parket Vloeren worden subtiel benadrukt door middel van de vierzijdige velling rondom de plank.

Garantie

Met de sterke kwaliteit van de Fesca Eiken visgraat vloeren krijgt u vele jaren garantie, kijk voor het exacte aantal jaren op de desbetreffende productpagina. De garantie dekt fabricagefouten waar u als consument niets aan kunt doen. Met deze garantie termijn bent u verzekerd van vele jaren woonplezier! Wanneer u een vloer koopt bij Gadero betaald u geen verzendkosten (minimale afname 10m2). Ook voor accessoires en onderhouds artiklen zijn wij uw specialist! Mocht u nog vragen hebben over onze Fesca Visgraat parket vloeren? Neem gerust contact met ons op!