Mogelijkheden legwijzen visgraat parket

Met de Fesca houten visgraat vloeren is het mogelijk om de vloerdelen zwevend te plaatsen boven op een voor bestemde ondervloer. Wanneer u de vloer zwevend plaats heeft dit als voordeel dat u de vloer makkelijker kunt verwijderen. Een ander optie is om de visgraat vloer van Fesca te verlijmen direct op de ondergrond. Door het verlijmen heeft u een stabiele vloer welke uitstekend is te combineren met vloerverwarming. Zorg wel voor egale ondergrond voordat u de Fesca Visgraat vloer gaat plaatsen. Wilt u de vloer laten plaatsen? Dat kan via onze legservice, uitgevoerd door een ervaren parketteur!

Weinig noesten!

Onze eigenmerk visgraat parket vloeren zijn voorzien van weinig tot geen noesten. De sortering valt tussen de 1-bis en rustiek A, een randje spinthout is toegestaan. Door de aanwezigheid van kleine noesten zal dit de visgraat planken van Fesca rustig ogen. De houten vloerdelen zijn verkrijgbaar in de populaire afmetingen van 12x 60 cm en de planken zijn al voorbehandeld met de bekende Woca olie. 

Garantie

Met de sterke kwaliteit van de Fesca Eiken visgraat duoplank vloeren krijgt u 10 jaar garantie. De garantie dekt fabricagefouten waar u als consument niets aan kunt doen. Met deze garantie termijn bent u verzekerd van vele jaren woonplezier! Wanneer u een vloer koopt bij Gadero betaald u geen verzendkosten (minimale afname 10m2). Ook voor accessoires en onderhouds artiklen zijn wij uw specialist! Mocht u nog vragen hebben over onze Fesca Visgraat parket vloeren? Neem gerust contact met ons op!

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u