Floer Visgraat PVC Vloeren - Carbonzwart Eiken 60 x 12 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer:   |   REACH gecertificeerd   |   100% Waterbestendig

Adviesprijs
€ 39,95 € 37,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat PVC Vloeren - Carbonzwart Eiken 60 x 12 cm

  • Duurzaam geproduceerd uit schone materialen
  • 100% waterbestendig vloeroppervlak
  • REACH certificaat, PVC zo schoon als kinderspeelgoed
  • PVC stroken met unieke V-groef

Floer Visgraat PVC Vloeren - Carbonzwart Eiken 60 x 12 cm

Echt Eiken Visgraat

Bent u op zoek naar een eiken parket vloer, maar geen zin het onderhoud? Dan zit u goed met het Floer Visgraat PVC Carbonzwart. Dankzij de levensechte houtstructuur is dit PVC nauwlijks te onderscheiden van een echte parket vloer. Dit komt door Register Embossing. De zichtbare structuren die over de stroken lopen zijn dan ook voelbaar. Het zogenoemde 3D effect geeft een zeer realistische uitstraling van het Floer Visgraat PVC. Met het Floer PVC haalt u een vloer een huis met een houten uitstraling met de voordelen PVC. Daarnaast is het visgraat PVC uitgerust met een fijne structuur waardoor deze vloer erg rustig oogt. Bovendien zijn deze planken voorzien van een microvelling rondom. Dit resulteert in een waanzinnige V-groef die nogeens het formaat van de planken benadrukt en geeft uw visgraat een luxe uitstraling. Ervaar deze unieke hout vervangende vloer zelf en vraag een proefmonster aan! 

Veilig en Kindvriendelijk PVC

Deze mooie donkere PVC visgraat vloer bevat absoluut geen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mens en dier. Floer legt met de PVC collectie de nadruk op de schone en duurzame productie en een veilige leefomgeving voor het hele gezin. U hoeft dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van het PVC en kunt u optimaal genieten van de vele voordelen van PVC. Het Floer Visgraat PVC is voorzien van het REACH certificaat. Dit certificaat wordt vaak gebruikt om aan te tonen dat kunststof kinderspeelgoed op een veilige en verantwoorde manier wordt geproduceerd. Een vloer minstens net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Dit PVC wordt geproduceerd zonder weekmakers en gerecycled materiaal. Zo wordt er verkomen dat er schadelijke stoffen in het PVC komen. Dit maakt het warme donker kleurige Visgraat PVC van het Nederlandse merk Floer zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Bij Houthandel Gadero leveren wij alle vloerdelen ook nog eens gratis aan huis tegen zeer scherpe prijzen!

De vloer in het echt zien?

U kunt de visgraat PVC vloer Carbonzwart Eiken in het echt zien bij onze showroom te Breukelen. Onze medewerkers ontavngen u bij voorkeur op afspraak, zo dat een van hen u gelijk te woord kan staan! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze PVC vloer, dan kunt u een proefmonster aanvragen zo dat u de vloer kunt vergelijken met uw meubels. U krijgt zo een beter beeld van de kleur en toplaag van de vloer.

Comfortabel en Onderhoudsvrij Visgraat

Het Floer Carbonzwart Eiken Visgraat PVC is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Met een zeer lage warmteweerstand van 0,025 m2K/W is het materiaal goed warmtedoorlatend en behaalt u een geweldig rendement van zowel uw vloerverwarming als de visgraat vloer. De donkere visgraat planken zijn erg waterbestendig en dus makkelijk te reinigen met een dweil of vochtige doek. Een zeer onderhoudsvriendelijk vloeroppervlak. De sterke slijtlaag van 0,55mm zorgt ervoor dat het veel loopactiviteit kan verdragen. Bij huishoudelijk gebruik wordt er 15 jaar garantie meegegeven. Bij commercieel gebruik is de garantie 5 jaar. Door de geringe dikte van 2,5 mm neemt het PVC snel de warmte op van de ruimte. Het vloer oppervlak voelt dan ook warm en comfortabel aan de voeten. Om de vloer op een sfeervolle manier af te werken is er een Carbonzwart Eiken band/kantplank beschikbaar om rondom het visgraat te leggen. Ook zijn er voegstrips beschikbaar voor een eventuele bies. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Het Gadero klantenteam staat dagelijks voor u klaar. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat PVC Vloeren Carbonzwart Eiken - Perspectief Floer Visgraat PVC Patroon Vloeren - Carbonzwart Eiken 60 x 12 cm Emissiewaarde A+   |   REACH gecertificeerd   |   100% Waterbestendig Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW