Floer Visgraat PVC Vloeren - Krijtwit Eiken 60 x 12 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer:   |   Planken met unieke V-groef   |   15 jaar fabrieksgarantie

Adviesprijs
€ 39,95 € 37,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat PVC Vloeren - Krijtwit Eiken 60 x 12 cm

  • Voelbare houtstructuren dankzij Register Embossing
  • REACH certificaat, PVC zo schoon als kinderspeelgoed
  • Duurzaam geproduceerd
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

Floer Visgraat PVC Vloeren - Krijtwit Eiken 60 x 12 cm

Veilig en Kindvriendelijk PVC

Op zoek naar een witte PVC vloerdelen zonder stoffen die schadelijk kunnen zijn voor uw kinderen en/of huisdieren? Floer legt met haar PVC collectie de nadruk op de zeer schone productie en een veilige leefomgeving voor het hele gezien. Uw zorgen zijn verleden tijd met het Floer PVC. Een schone en veilige leefomgeving is het resultaat van de schone en kindvriendelijke PVC stroken. Het REACH certificaat wat van toepassing is op dit PVC bevestigd nog eens dat het uitermate schoon, zonder weekmakers en schadelijke stoffen geproduceerd is. Dit certificaat staat niet alleen voor de "schone" productie, maar ook dat de vloeren op een veilige en verantwoorde manier wordt geproduceerd. Dit maakt het krijtwitte visgraat PVC van het Hollandse merk zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Bij houthandel Gadero wordt uw bestelling gratis bij u aan huis geleverd tegen de scherpste prijs. 

Echt Eiken Visgraat

Naast dat de PVC vloeren uiterst duurzaam en schoon geproduceerd wordt, beschikken deze vloerstroken over een adembenemend fraai dessign. De subtiele afwerkingen zorgt ervoor dat de houten structuur voel en zichtbaar is. Dit heet ook wel in register embossing. Een PVC vloer die niet te onderscheiden is van een echt houten parket vloer. De modieuze witte stroken in de meest gangbare visgraat afmeting van 12 x 60 cm zijn ook nog eens voorzien van een luxe microvelling rondom de plank. Zodra de planken tegen elkaar aan worden gelegd ontstaat er een subtiele groef. Elke plank wordt dan nogeens benadrukt in het vloeroppervlak. Dit maakt dergelijke patronen zoals het Visgraat goed zichtbaar. Bovendien is de vloer voorzien van een rustige eiken structuur waardoor het niet als een drukke vloer ervaren wordt. Wilt u meer zien van deze Visgraat PVC vloer? Ervaar het zelf en vraag een monster aan!

De vloer in het echt zien?

U kunt de visgraat PVC vloer Krijtwit Eiken in het echt zien bij onze showroom te Breukelen. Onze medewerkers ontavngen u bij voorkeur op afspraak, zo dat een van hen u gelijk te woord kan staan! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze PVC vloer, dan kunt u een proefmonster aanvragen zo dat u de vloer kunt vergelijken met uw meubels. U krijgt zo een beter beeld van de kleur en toplaag van de vloer.

Comfortabel en Onderhoudsvrij Visgraat

Aangezien deze visgraat stroken van erg hoge kwaliteit zijn krijgt u maar liefst een garantie van 15 jaar! Daarnaast zijn deze witte visgraat PVC stroken van Floer zeer onderhoudsvriendelijk omdat ze zeer waterbestendig zjin gemaakt in de fabriek. Hierdoor wordt het dweilen of de vloer afnemen met een vochtige of natte doek kinderspel. Daarnaast zijn deze delen uitgevoerd met een ijzersterke slijtlaag van 0,55mm en is deze vloer prima geschikt voor commericeel of industrieel gebruik. Let hierbij wel op dat de garantie dan terugloopt naar 5 jaar in plaats van de eerder genoemde 20 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik.

Door de geringe dikte van 2,5mm zijn deze vloerdelen instaat om snel de warmte te absorberen van de ruimte, dit zorgt voor een voelbaar warm oppervlak. Ook op blote voeten zal dit oppervlak warm en comfortabel aanvoelen. Wilt u nog warmere voeten en deze vloer gaan gebruiken in combinatie met voerverwarming? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Dankzij de lage warmteweerstand van 0,025m2K/W laat het de warmte zeer goed door en kunt u optimaal genieten van zowel de vloerverwarming als de verwarmde visgraat vloer. Ook is het mogelijk om een een omlijstende band te plaatsen voor een luxe afwerking van het visgraat PVC. Met de voegstrips kunt u zelfs een bies creëren.

Wilt u meer weten over de vloer en de legmogelijkheden? Neem dan gerust contact op. De Gadero vloerspecialisten staan u graag te woord!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer-Visgraat-PVC-Vloeren-Krijtwit-Eiken-Object.jpg Floer Visgraat PVC Patroon Vloeren - Krijtwit Eiken 60 x 12 cm Emissiewaarde A+   |   Planken met unieke V-groef   |   15 jaar fabrieksgarantie Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW