Fesca XL Visgraat PVC vloer Beige Eiken 80 x 16 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL-GDR-02216   |   Reuze visgraat vloerdelen   |   Uiterst duurzaam

Adviesprijs
€ 44,95 € 39,95 per m² incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca XL Visgraat PVC vloer Beige Eiken 80 x 16 x 0.25 cm

  • Extra grote visgraat vloerdelen
  • Een lage warmteweerstand van 0,025 m2 K/W
  • Verantwoord & Eco-vriendelijk geproduceerd PVC
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Het leggen vereist specifieke expertise

Fesca XL Visgraat PVC vloer Beige Eiken 80 x 16 x 0.25 cm

Het Fesca XL Visgraat PVC in de kleur Beige Eiken bestaat uit extra grote visgraat vloerdelen. Deze lichtbruin eiken plak PVC stroken zijn 80 cm lang, 16 cm breed en 0.25 cm dik. De afmetingen van de bruin eiken plak vinyl planken worden subtiel benadrukt in de vloer, dankzij de microvelling rondom de planken. Het geeft deze lichtbruin eiken vinyl visgraat vloer een luxe uitstraling.

Deze Fesca plak vinyl visgraat vloer heeft een natuurlijk eiken design. Daarnaast heeft de vinyl visgraat vloer ook een voelbare houtstructuur, om de vinyl vloer zoveel mogelijk op een parketvloer te laten lijken. Wilt u deze vloer in het echt bekijken? Bestel dan een proefmonster op deze pagina. U kunt ook naar onze showroom in Breukelen gaan. Is deze licht eiken kleur niet wat u zoekt? Wellicht is een andere reuze visgraat PVC vloer uit ons brede assortiment uw nieuwe droom vloer!

Warm loopoppervlak met PVC

Een van de voordelen van verlijmd PVC vloer is dat het uitermate geschikt is voor het combineren van een vloerverwarming en vloerverkoeling. De warmte of verkoeling gaat eenvoudig door de vloer heen, dankzij de bescheiden warmteweerstand van 0.025 m2 K/W! Ook zonder vloerverwarming hebben uw voeten aangenaam warm. Dit komt doordat PVC een zacht materiaal is, waardoor ze zachter aanvoelen dan harde vloeren.

Kwaliteit van een PVC vloer onderhouden

De grote visgraat vloerdelen van Fesca zijn voorzien van een 0.55 mm slijtlaag. De dikke laag beschermt de plak vinyl vloer tegen krassen en intensief gebruik. Hierdoor is de PVC vloer zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren en kleine bedrijfspanden. U krijgt ook nog eens 25 jaar fabrieksgarantie en ondernemers 10 jaar.

Een ander voordeel van plak PVC vloer is dat het eenvoudig te onderhouden is. De meeste vlekken zijn te verwijderen met een PVC reiniger. De plak PVC stroken zijn volledig waterbestendig. Waardoor deze waterbestendige vloer in de keuken en het toilet gelegd kan worden.

Zelf een dryback PVC leggen?

We hebben een handige video voor het egaliseren van een ondervloer en een blog over het leggen van PVC stroken. U vindt alle benodigdheden voor het leggen in het PVC assortiment. Liever professionele vloerenleggers inhuren? Onze vakkundige parketteurs hebben jarenlang ervaring.

Gadero heeft een breed assortiment aan laminaat, parket en PVC binnenvloeren. Bij ons wordt uw vloer gratis bezorgd, als u minimaal 10 m2 afneemt en in Nederland of Vlaanderen woont.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Eiken XL Visgraat PVC vloer Beige Eiken Product Fesca XL Visgraat PVC Vloer Beige Eiken 80 x 16 x 0.25 cm REACH   |   Reuze visgraat vloerdelen   |   Uiterst duurzaam Op voorraad
€ 39,95 per m² incl. BTW