Fesca XL Visgraat PVC Vloer Donkerbruin Eiken 80 x 16 x 0.25 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-GDR-02218   |   Waterbestendig   |   Eenvoudig schoon te houden

Adviesprijs
€ 44,95 € 39,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca XL Visgraat PVC Vloer Donkerbruin Eiken 80 x 16 x 0.25 cm

  • Volledig waterbestendig
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Verantwoord & Eco-vriendelijk geproduceerd PVC
  • Doet de kamer groter lijken
  • Het leggen van PVC is arbeidsintensief

Fesca XL Visgraat PVC Vloer Donkerbruin Eiken 80 x 16 x 0.25 cm

De Fesca XL Visgraat PVC vloerdelen - Donkerbruin Eiken is een modieuze vloer. Deze donkere visgraat vloer heeft een luxe uitstraling, door de populaire legverband en de grote afmeting van 80 x 16 x 0.25 cm. De visgraat vloerdelen worden benadrukt met microvelling. Het doet de kamer groter doen lijken.

Deze plak PVC vloer heeft een natuurlijk eiken ontwerp en een donker houten kleur. De toplaag van de donker eiken vloer heeft een voelbaar houten design. Wilt u de vloer eerst in het echt zien? Bestel dan een proefmonster op deze pagina of kom naar Breukelen (provincie Utrecht). Waar onze showroom zich bevindt. Maak van te voren een afspraak, zodat een vloerenspecialist u gelijk te woord kan staan. Heeft deze walvisgraat vloer niet de donker houten kleur die u zoekt? Wellicht is een andere Walvisgraat PVC vloer meer iets voor u. 

PVC van kwaliteit

De XL visgraat PVC vloeren van Fesca zijn duurzaam gebouwd. Deze grote visgraat vloeren hebben een 0.55 mm kraslaag. Het maakt de krasbestendige vloeren bestand tegen intensief huishoudelijk en commercieel gebruik en ze vallen onder de gebruiksklasse 23/33. De duurzame vloeren worden met 25 jaar garantie geleverd en voor zakelijk gebruik geldt 10 jaar.

Deze Fesca plak PVC visgraat vloerdelen kunnen in vochtige kamers, zoals de keuken en het toilet gelegd worden. De toplaag van deze vloerdelen hebben een anti-slip afwerking, zodat u minder snel zal uitglijden. Deze vloeren bestaan uit schoon PVC en dragen bij aan een gezond binnenmilieu. Dit is ook de reden waarom deze vinyl vloeren de Reach certificaat en emissielabel van A+ hebben.

Hoog loopcomfort

PVC voelt zacht en warm aan, doordat het een zacht materiaal is. Hierdoor voelt een vinyl vloer warmer aan dan een harde vloer. Deze vinyl vloer heeft ook nog eens een lage warmteweerstand van 0.025 m2 K/W. Hierdoor laat de verlijmd PVC vloeren snel de warmte van een vloerverwarming door. 

Zelf of laten leggen?

Gaat u uw nieuwe PVC vloer zelf leggen? Bekijk dan onze video waarin we uitleggen hoe de bodem wordt geëgaliseerd. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Thomsit – K188 E PVC Lijm. Lees ook onze blog over het verlijmen van PVC stroken. Wilt u liever het leggen aan ons overlaten? Gadero heeft professionele parketteurs met jarenlang ervaring. 

Gadero heeft een ruime keuze aan vloeren collecties van vinyl, parket en laminaat. Daarnaast worden de vloeren gratis geleverd! Let op dat er een minimale afname van 10 m2 geldt en dat het bezorgadres in Nederland of Vlaanderen is. Zijn er onduidelijkheden? Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar. Wij denken graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca XL Visgraat PVC vloer Donkerbruin Eiken Product Fesca XL Visgraat PVC Vloer Donkerbruin Eiken 80 x 16 x 0.25 cm Emissiewaarde A+   |   Waterbestendig   |   Eenvoudig schoon te houden Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW