Fesca XL Visgraat PVC Vloer Warm Eiken 80 x 16 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL-GDR-02219   |   Moderne vloer   |   Zeer goed bestand tegen water en slijtage

Adviesprijs
€ 44,95 € 39,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca XL Visgraat PVC Vloer Warm Eiken 80 x 16 x 0.25 cm

  • Verantwoord & Eco-vriendelijk geproduceerd PVC
  • Grote afmetingen
  • Bestand tegen intensief loopgebruik
  • 25 jaar fabrieksgarantie
  • Lijm is nodig bij het leggen

Fesca XL Visgraat PVC Vloer Warm Eiken 80 x 16 x 0.25 cm

Als u royale visgraat vloerdelen met een rustieke uitstraling zoekt, dan zit u goed met de Fesca XL Visgraat PVC Vloer - Warm Eiken. Deze grote visgraat stroken hebben een afmeting van 80 x 16 x 0.25 cm. Het formaat van de planken wordt subtiel benadrukt door middel van een microgroef. Hierdoor geeft een ruimtelijk effect aan de kamer.

Deze reuze visgraat vloer heeft een natuurlijk bruin eiken kleur en een houtstructuur die voelbaar is. Het maakt deze bruin eiken vinyl stroken haast niet te onderscheiden van een eiken lamel parket vloer. Wilt u weten of deze reuze visgraat vloer in de warm eiken kleur bij uw interieur past? Bovenaan deze pagina kunt u een proefmonster bestellen. U kunt ook naar onze showroom in het dorp Breukelen gaan. Doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat wij u gelijk kan helpen. Is dit niet de Walvisgraat PVC vloer die u zoekt? Misschien zit de vloer van uw dromen in ons brede assortiment.

Aangenaam warm met PVC

Verlijmd PVC vloeren en vloerverwarming zijn een ideale combinatie voor loopcomfort. Het PVC laat snel en gemakkelijk de warmte van de vloerverwarming door. Deze dryback vinyl visgraat vloer heeft een warmteweerstand van maar 0.025 m2 K/W! Ook zonder een vloerverwarming voelt de vloer warm aan. Doordat vinyl een zacht stof is, voelt het warmer aan dan harde vloeren, zoals betonnen vloeren.

Kwalitatieve vloeren

De XL Visgraat plak vinyl vloeren zijn geschikt voor huishoudens en kleine zakelijke ruimtes waar intensief wordt gelopen. Met de 0.55 mm anti-kras coating zijn de plak vinyl vloer uitermate krasbestendig. U krijgt 25 jaar fabrieksgarantie en voor commercieel gebruik geldt 10 jaar.

Met verlijmd PVC vloeren hoeft u geen zorgen te maken als er water wordt gemorst. Deze vloeren zijn volledig waterproof geproduceerd. De waterbestendige vloeren kunnen in bijvoorbeeld de badkamer en keuken gelegd worden. Houd de vinyl stroken schoon met een PVC reiniger. Lees ons blog over PVC onderhouden voor meer onderhoudstips.

Zelf PVC vloer leggen

Gadero heeft voor de mensen die zelf de dryback PVC vloer willen leggen een instructievideo gemaakt voor het egaliseren van de bodem. Voor het leggen en afwerken van PVC stroken hebben we een artikel geschreven met daarin handige tips. Vind alle benodigdheden in ons PVC assortiment. Niet iedereen kan een verlijmd vinyl vloer leggen, maak daarom gebruik van onze professionele vloerenleggers. Wij zorgen ervoor dat de vloer professioneel erbij ligt.

Gadero is uw specialist in vloeren. We hebben een ruime keuze aan binnenvloeren van PVC, parket en laminaat. Neemt u minimaal een vloer van 10 m2, dan versturen uw nieuwe vloerdelen gratis aan uw huis in Nederland of Vlaanderen. Heeft u vragen over dit XL Visgraat PVC van Fesca of andere vloerdelen? Neem dan gerust contact met onze klantenservice. Onze telefonisten zijn elke werkdag beschikbaar.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca XL Visgraat PVC vloer Warm Eiken Product Fesca XL Visgraat PVC Vloer Warm Eiken 80 x 16 x 0.25 cm REACH   |   Moderne vloer   |   Zeer goed bestand tegen water en slijtage Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW