Logo Gadero
service

Houten Fineer Parket

GRATIS BEZORGING - Een prachtige natuurlijke eiken vloer zelf leggen? Het eiken houten fineerparket van Gadero is voorzien van een eenvoudige doe het zelf klik-verbinding en 1 mm toplaag van echt hout. Bij parketspeciaalzaak Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd. Let op!: voor losse bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Dit maakt de Lindura en Woodura parketvloeren zeer makkelijk zelf te installeren en populair bij vakantiehuisjes of ruimtes die niet heel intensief gebruikt worden. Dus bent u op zoek naar een goedkope Lariks of Eiken vloer geschikt voor vloerverwarming? Overweeg dan fineerparket. Door de zeer dunne opstelling van het eiken fineer op een HDF onderplaat zijn deze vloeren uitermate warmtedoorlatend. De houten fineer parket vloeren leveren dan ook het meeste rendement bij vloerverwarming. Bovendien maakt de HDF-onderplaat in combinatie met de Woodpowder technologie het geheel een ijzersterke en gebruiksvriendelijke eiken vloer. Dus ondanks de dunne toplaag (fineer) van 1mm hoeft u niet bang te zijn voor snelle slijtage bij normaal gebruik. Wel is de kwaliteit lager dan onze standaard lamelparket houten vloeren of visgraat lamelparket. Ontdek de vele voordelen van fineerparket in onderstaande video! Zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van fineer parket.

Houten Fineer Parket

Het Lindura en Woodura lamel parket is voorzien van een echte eiken fineerlaag. Deze is krasvast, ijzersterk en speciaal geperst voor een lange levensduur. De eiken houten vloeren van de merken Quick StepElephantMeister en Floer zijn ook te verkrijgen als massieve eiken planken. De Duoplanken zijn voorzien van een dragende multiplank met een eiken toplaag van 3, 4 of 5 mm. Hierdoor kunnen deze lamelparket multiplank vloeren, net als het fineerparket, goed worden gebruikt in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming. De Quick-Step en Meister Eiken lamel parket vloerdelen zijn vaak voorzien van een levenslange garantie. Daarnaast hebben alle vloeren van dit A-merk een kant-en-klare lak waardoor deze houten vloeren alle voordelen hebben van een laminaat vloer.

Eiken Fineerparket zelf leggen? 

Bent u van plan de eiken parket vloer zelf te gaan leggen? Lees hier instructies voor het leggen van fineer parket. Het grootte verschil met de standaard mes en groef verbinding op lamelparket is de laminaat click verbinding. Hiermee legt u deze Fineer parketvloeren met het gemak van laminaat. Dit fineer parket kan niet worden opgeschuurd na verloop van tijd. Het Woodura en Lindura fineerparket, geperst met Wood-powder, is zo sterk dat opschuren niet nodig zal zijn.

Fineerparket ten opzichte van Massieve of Duoplank Eiken vloeren.

De massieve en Duoplank houten lamel parket vloeren kunnen nog wel meerdere malen geschuurd worden na zwaar gebruik. De Duoplanken gebruiken een plank opbouw met verschillende houten lagen. Deze lagen zijn kruislings op elkaar verlijmd. Zo gaan de eiken duo planken werking van de vloer tegen. Alle Floer parket vloeren kunnen in verschillende eiken structuren worden geproduceerd. Heeft u liever een rustiekere houtstructuur? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Massief Eiken, Houten Duoplank, Budget Parket en Visgraat Duoplanken.

Het Lindura en Woodura lamel parket is voozien van een echte eiken fineerlaag. Deze is krasvast, ijzersterk en speciaal geperst voor een lange levensduur. De eiken houten vloeren van de merken Quick StepElephantMeister en Floer zijn ook te verkrijgen als massieve eiken planken. De Duoplanken zijn voorzien van een dragende multiplank met een eiken toplaag van 3, 4 of 5 mm. Hierdoor kunnen deze lamelparket multiplank vloeren, net als het fineerparket, goed worden gebruikt in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming. De Quick-Step Eiken lamel parket vloerdelen zijn vaak voorzien van een levenslange garantie. Daarnaast hebben alle vloeren van dit A-merk een kant-en-klare lak waardoor deze houten vloeren alle voordelen hebben van een laminaat vloer.

Zoekt u een houten vloer uit massief eiken? Bekijk dan ook eens onze massieve vloeren. Liever een multiplank met een dikkere toplaag? Bekijk dan ook eens de duoplank vloeren met noesten en barsten. Het traditionele visgraat patroon is terug van weggeweest. De visgraat vloeren kunnen dankzij de duoplank opbouw nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden gelegd. Bekijk de standaard en reuze visgraat multiplanken. Ook hebben we houtbesparend fineerparket beschikbaar. Robuuste landhuis planken met een breedte van 27 of 32 cm van het Duitse A-merk Meister. Bekijk het Meister Lindura assortiment in onze webshop. 

Meest gestelde vragen over houten fineer parket