FIXS Basisreiniger 1 liter voor bestrating

Productnummer: TV7551   |   Voor het verwijderen van vuil

€ 19,00 per stuk incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van FIXS Basisreiniger 1 liter voor bestrating

  • Makkelijk verwijderen van vuil op bestrating
  • Geschikt voor bestrating van beton
  • Niet voor alle materialen

FIXS Basisreiniger 1 liter voor bestrating

De FIXS Basisreiniger is geschikt voor het schoonmaken van het terras en oprit. FIXS Basisreinger reinigt ook betonelementen zoals stapelblokken. Dit reinigingsmiddel voor het reinigen van bestrating is op basis van wasactieve blekende substanties waarmee normaal organisch vuil snel verwijderd is.

Verwerking

Maak het te reinigen oppervlak eerst nat om indroging te voorkomen. Afhankelijk van de mate van vervuiling kan het schoonmaakmiddel onverdund ongeveer 100ml/m2 aangebracht worden. Na een inwerktijd van 10 minuten verdeelt u het de FIXS basisreiniger met een schrobbezem of goede borstel. Laat het reinigingsmiddel niet opdrogen. Vervolgens spoelt u het oppervlak af met voldoende water. Is er vuil achtergebleven? Herhaal de stappen opnieuw, maar laat het reinigingsmiddel langer inwerken. We raden het u af om de bestrating te reinigen in de volle zon.

Let op! Bescherm metalen, plastic en houten oppervlakken, flexibele voegafdichtingen en andere zuurgevoelige materialen voordat u begint met het schoonmaken van de bestrating. FIXS Basisreiniger is niet geschikt voor geslepen oppervlakken, kalksteengebonden producten en marmer.

Bestellen

Bestel de FIXS Basisreiniger 1 liter bij de aanschaf van uw nieuwe bestrating of bestel de basisreiniger los. Na uiterlijk 5 werkdagen heeft u de reiniger in huis en kunt u beginnen met het terras schoonmaken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fixs Basisreiniger 1 liter FIXS Basisreiniger 1 liter voor bestrating   |   Voor het verwijderen van vuil Op voorraad
€ 19,00 per stuk incl. BTW