FIXS geconcentreerde reiniger 1 liter

Productnummer: TV8551   |   Reinigt krachtig

Voor- en nadelen van FIXS geconcentreerde reiniger 1 liter

  • Pakt vervuiling stevig aan
  • Voor beton en natuursteen in buitenruimtes
  • Niet geschikt voor marmer
  • Niet geschikt voor kalksteengebonden producten

FIXS geconcentreerde reiniger 1 liter

FIXS geconcentreerde reiniger is een schoonmaakmiddel op basis van wasactieve substanties die vervuiling stevig aanpakt. FIXS geconcentreerde reiniger haalt de oppervlaktespanning van de vervuiling weg en reinigt zeer krachtig. Het reinigingsmiddel is geschikt voor alle beton- en natuursteenoppervlakken in buitenruimtes. Het middel is niet geschikt voor marmer, kalksteengebonden en geslepen oppervlakken.

Verwerking

Bescherm metalen, plastic, houten oppervlakken en flexibele voegen voordat u de geconcentreerde reiniger gebruikt. Maak het te behandelen oppervlak eerst nat om snelle inwerking en indrogen te voorkomen. Het reinigingsmiddel kan worden verdund met water. De verhouding is 1:10. U vindt meer informatie wat betreft het verwerken van het reinigingsmiddel bij uw bestelling.

Snelle levering

Bestel vandaag nog FIXS geconcentreerde reiniger 1 liter. Wij bieden u snelle levering in Nederand en Vlaanderen. Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen. Klik hier voor meer informatie wat betreft afhalen en bezorgen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Krachtige reiniger FIXS geconcentreerde reiniger 1 liter FIXS geconcentreerde reiniger 1 liter   |   Reinigt krachtig Op voorraad
€ 17,75 € 12,95 Per stuk incl. BTW