FIXS Kleurverdiepende Impregnering 1 liter

Productnummer: TV04651   |   Ook voor verkleurde of vervaagde antraciet-kleurige oppervlakken

€ 17,45 € 12,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van FIXS Kleurverdiepende Impregnering 1 liter

  • Vrij van oplosmiddelen
  • Beschermt en verrijkt antraciet
  • Geschikt voor betonnen oppervlakken

FIXS Kleurverdiepende Impregnering 1 liter

FIXS kleurverdiepende impregnering is uitermate geschikt voor betonnen oppervlakken die een opfrisbeurt nodig hebben. FIXS kleurverdiepende impregnering is een kleurstofhoudend transparant impregneermiddel vrij van oplosmiddelen. Het impregneermiddel voor beton is alleen geschikt voor antracietkleurige oppervlakken. Het impregneermiddel voor beton overdekt ook kleurverschillen, defecten in oppervlakken en uitbloeiverschijnselen.

Verwerking

Verwerk het kleurverdiepende impregneermiddel bij een temperatuur tussen de 10 en 25 graden. Zorg voor een schone en droge ondergrond die vrij is van vet, stof, zand etc. Is het te behandelen oppervlak behoorlijk verontreinigd? Maak het dan eerst schoon met FIXS Basisreiniger. U gebruikt tussen de 60 tot 150 ml per vierkante meter. Dit is afhankelijk van de zuigkracht van het oppervlak. U ontvangt van ons een volledig verwerkings bij uw bestelling.

Bestellen

U bestelt alle FIXS producten eenvoudig via onze website. We bezorgen binnen 1 tot 5 werkdagen uw bestelling op het door u gekozen afleveradres. Afhalen in onze showroom in Breukelen is ook mogelijk.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
FIXS Kleurverdiepende Impregnering 1 liter FIXS Kleurverdiepende Impregnering 1 liter   |   Ook voor verkleurde of vervaagde antraciet-kleurige oppervlakken Op voorraad
€ 17,45 € 12,95 Per stuk incl. BTW