FIXS Neutrale impregnering met waterafstotende werking 1 liter

Productnummer: TV06651   |   Stoot vuil, vocht en olie af

Voor- en nadelen van FIXS Neutrale impregnering met waterafstotende werking 1 liter

  • Geschikt voor betonoppervlakken in buitenruimtes
  • Waterafstotend impregneermiddel
  • Ook voor natuursteenoppervlakken in buitenruimtes
  • Droogt neutraal op

FIXS Neutrale impregnering met waterafstotende werking 1 liter

Zoekt u een impregneermiddel voor beton of natuursteen? FIXS neutrale impregnering is een oplosvrije impregnering. FIXS neutrale impregnering zorgt voor water-, olie- en vuilafstotende oppervlakken. Dit impregneermiddel droogt neutraal op en verandert het uiterlijk en de kleur van het oppervlak niet. Als u een impregneermiddel zoekt wat ook de kleur opfrist dan is FIXS Perfect een goede keuze. 

Verwerking

U gebruikt tussen de 60 en 180 ml per vierkante meter. Dit is afhankelijk van de zuigende werking van het oppervlak. De ondergrond moet schoon en droog zijn. Vlekken die voor het impregneren niet zijn verwijderd, zijn na behandeling niet meer weg te krijgen. U brengt het impregneermiddel aan met een roller of spuit/spray. U ontvangt een gedetailleerd verwerkingsadvies bij uw bestelling.

Impregneermiddel kopen

Koop vandaag nog FIXS Neutrale impregnering. We bezorgen binnen 1 tot 5 werkdagen uw bestelling op in Nederland en Vlaanderen. Afhalen in onze showroom in Breukelen is ook mogelijk.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Droogt neutraal op FIXS Neutrale impregnering FIXS Neutrale impregnering met waterafstotende werking 1 liter   |   Stoot vuil, vocht en olie af Op voorraad
€ 29,25 € 19,95 Per stuk incl. BTW