Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Nero met coating - Populair

Productnummer: EX80002   |   Minimale bestelhoeveelheid is 7 tegels

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 33,94 Per m2
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Nero met coating - Populair

  • Met coating
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hoog voetcomfort
  • Vorstbestendig
  • Niet geschikt voor oprit

Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Nero met coating - Populair

Met onze Fuego Nero 60 x 60 x 4 cm zwarte betontegels creëert u een tijdloos terras rondom uw huis. Door het formaat van deze terrastegels lijkt het alsof uw terras groter is. De Fuego Nero 60 x 60 x 4 cm is daarom ideaal voor kleinere tuinen, omdat u een optisch groter terras heeft. Onze terrastegel is ook geschikt voor een dakterras of daktuin vanwege het relatief lage gewicht. Een ideale betontegel voor bijna iedere manier van wonen!

Onze Fuego Nero 60 x 60 x 4 cm is behandeld met een speciale coating. Hierdoor is uw terras kleurvast, vorstbestendig en vuilwerend. Mos en algen zijn geen partij voor deze tijdloze en stoere terrastegels.

Ook op blote voeten kunt u in de zomer genieten van uw nieuw terras. De betontegels zijn namelijk stroef om gladheid te voorkomen. De Flamestone terrastegel is ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Kunt u niet meer wachten en wilt u zo snel mogelijk aan de slag met de aanleg van uw nieuwe terras? Onze klustips helpen u een handje!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Terrastegel Fuego Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Nero met coating - Populair   |   Minimale bestelhoeveelheid is 7 tegels
€ 33,94 Per m2 incl. btw