Logo Gadero
service

Uitlopend Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Nero met coating - Populair

Productnummer
EX80002
Prachtige zwarte kleur
Minimale bestelhoeveelheid is 7 tegels
excluton_flamestone_antraciet_60x60x4
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Met coating

  • Zeer onderhoudsvriendelijk

  • Geborsteld voor een natuursteen look

  • Verhoogd voetcomfort

  • Niet geschikt voor oprit

Specificaties

Gewicht
90 kg
Kleur
Zwart
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Type tegel
Betontegel
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Tegelmaat
60x60 cm

Uitlopend Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Nero met coating - Populair

Met onze Fuego Nero 60 x 60 x 4 cm zwarte betontegels creëert u een tijdloos terras rondom uw huis. Door het formaat van deze terrastegels lijkt het alsof uw terras groter is. De Fuego Nero 60 x 60 x 4 cm is daarom ideaal voor kleinere tuinen, omdat u een optisch groter terras heeft. Onze terrastegel is ook geschikt voor een dakterras of daktuin vanwege het relatief lage gewicht. Een ideale betontegel voor bijna iedere manier van wonen!

Onze Fuego Nero 60 x 60 x 4 cm is behandeld met een speciale coating. Hierdoor is uw terras kleurvast, vorstbestendig en vuilwerend. Mos en algen zijn geen partij voor deze tijdloze en stoere terrastegels. Daarnaast zijn deze tuintegels geborsteld, waardoor ze gladder aanvoelen en ogen als natuursteen. Maar maakt u zich geen zorgen in de zomer. De tegels zijn dusdanig stroef dat echte gladheid (zoals wel vaak voorkomt bij natuursteen) voorkomen wordt.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Kunt u niet meer wachten en wilt u zo snel mogelijk aan de slag met de aanleg van uw nieuwe terras? Onze klustips helpen u een handje! Bestel ook uw stapelblokken, opsluitbanden, zand en watergoten om uw bestelling compleet te maken! Gadero levert snel bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.