Logo Gadero
service

UITLOPEND Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Silver - Excluton

Productnummer
EX80001
Moderne terrastegel in handig formaat
Vorstbestendig
1498137814
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Stroef/ met structuur

  • Hoge kwaliteit door speciale coating

  • Geschikt voor dakterras

  • Niet geschikt voor oprit

Specificaties

Gewicht
90 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Type tegel
Betontegel
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat

UITLOPEND Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Silver - Excluton

De Fuego Silver van Excluton in de kleur grijs is 60 x 60 cm breed en 4 cm dik. Doordat de gecoate betontegels niet zwaar zijn, zijn ze ook geschikt voor uw dakterras. Deze tegels hebben een natuursteen look, waardoor ze uw tuin een luxe uitstraling geven. Daarnaast is de zilvergrijze kleur erg trendy en straalt het rust uit. Een fijne plek om na een drukke dag even tot rust te komen!

De prachtige Fuego terrastegels zijn behandeld met een speciale coating. Dankzij deze coating en de goede kwaliteit van de betontegel is deze zeer duurzaam. Onze Fuego Grijs 60 x 60 x 4 cm is mos- en algen werend en vuilwerend. Daarnaast zijn de terrastegels vorstbestendig, kleurondersteunend en stroef. Hierdoor kunt u prima op blote voeten genieten van uw nieuwe terras. Deze onderhoudsvriendelijke en lichte Excluton tegel is niet geschikt om af te trillen en niet geschikt om te gebruiken voor uw oprit. Deze terrastegels zijn ook te verkrijgen in een andere kleuren.

We helpen u graag met de aanleg van uw nieuwe terras, dakterras of daktuin met onze handige klustips. Bekijk ook ons assortiment stapelblokken, opsluitbanden, watergoten en drainage en voegmortels om uw bestelling compleet te maken zodat u goed voorbereid aan de slag kunt met uw nieuwe terras!

Wilt u toch liever een andere tegel, maar wel met de kwaliteitsstandaard van Excluton? Bekijk dan ons gehele aanbod zoals Soft Comfort, Noviton en Kera Twice.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.