Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Silver - Excluton

Productnummer: EX80001   |   Moderne terrastegel in handig formaat   |   Vorstbestendig

€ 33,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Silver - Excluton

  • Stroef/ met structuur
  • Hoge kwaliteit door speciale coating
  • Geschikt voor dakterras
  • Niet geschikt voor oprit

Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Silver - Excluton

De Fuego Silver van Excluton in de kleur grijs is 60 x 60 cm breed en 4 cm dik. Doordat de gecoate betontegels niet zwaar zijn, zijn ze ook geschikt voor uw dakterras. Deze tegels hebben een natuursteen look, waardoor ze uw tuin een luxe uitstraling geven. Daarnaast is de zilvergrijze kleur erg trendy en straalt het rust uit. Een fijne plek om na een drukke dag even tot rust te komen! 

De prachtige Fuego terrastegels zijn behandeld met een speciale coating. Dankzij deze coating en de goede kwaliteit van de betontegel is deze zeer duurzaam. Onze Fuego Grijs 60 x 60 x 4 cm is mos- en algen werend en vuilwerend. Daarnaast zijn de terrastegels vorstbestendig, kleurondersteunend en stroef. Hierdoor kunt u prima op blote voeten genieten van uw nieuwe terras. Deze onderhoudsvriendelijke en lichte Excluton tegel is niet geschikt om af te trillen en niet geschikt om te gebruiken voor uw oprit. Deze terrastegels zijn ook te verkrijgen in een andere kleuren.

We helpen u graag met de aanleg van uw nieuwe terras, dakterras of daktuin met onze handige klustips. Bekijk ook ons assortiment stapelblokkenopsluitbanden, watergoten en drainage en voegmortels om uw bestelling compleet te maken zodat u goed voorbereid aan de slag kunt met uw nieuwe terras!

Wilt u toch liever een andere tegel, maar wel met de kwaliteitsstandaard van Excluton? Bekijk dan ons gehele aanbod zoals Soft Comfort, Noviton en Kera Twice.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel Fuego Silver Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Silver - Excluton   |   Moderne terrastegel in handig formaat   |   Vorstbestendig Op voorraad
€ 33,94 Per m2 incl. BTW