Logo Gadero
service

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lichtbruin Noten 300 x 60 x 2 cm

Productnummer
FL4003-APLN
Duurzaam geproduceerd
Luxe uitstraling
floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_sfeer
floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_sfeer_2
floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_detail
floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_zwevend
floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_product
floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_perspectief
Per stuk

188,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
300 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Luxe uitstraling

  • Duurzaam geproduceerd

  • XXL lengte 3000 mm

  • Eenvoudig te monteren

Specificaties

Houtsoort
Fineer hout
Kleur
Bruin
Lengte
300 cm
Dikte
2 cm
Breedte
60 cm

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Lichtbruin Noten 300 x 60 x 2 cm

Wie op zoek is naar een XXL formaat Akupanel wandpaneel met een lengte van maar liefst 3000 milimeter is bij Houthandel Gadero op het juiste adres! Deze extra lange akoestische wandpanelen met een Licht Walnoot Bruine kleur van Floer zijn verkrijgbaar in de afmetingen 300 x 60 x 2 cm! Vanwege de royale afmetingen heeft dit als voordeel dat de houten lammelen wandpanelen bijna altijd een muur van beneden naar boven bedekt. Dit geeft als voordeel dat er geen onderbreking aanwezig is met als resultaat een extra luxe uitstraling!

Door het combineren van lamellen en polyestervilt absobeert dit tot 50% het geluid in een ruimte. Omdat het geluid niet wordt teruggekaatst de ruimte in maakt dit de eiken akupanelen uiterst geschikt voor grote ruimtes, op kantoor en in studeerkamers.

Monteren van Floer Akupanelen

Een groot voordeel is dat de licht bruine panelen vlot en eenvoudig te monteren zijn op wanden en zelfs op plafonds! De akoestische houten latten zijn te bevestigen met schroeven of de Floer High Tack montage Kit. Wij adviseren voor het inkorten van de akupanelen een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld met een invalzaag. De breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt doorsnijden.

Het monteren van de 3 meter licht bruine eiken wandpanelen leest u terug op de Gadero TV Blog pagina Hoe plaats je een akupanel?

De Lichtbruin Noten Floer Akupanel is niet alleen een eyecatcher, maar het is tevens duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en andere gecontroleerde bronnen. De hout fineer lamellen zijn bevestigd op een 9 mm zwart polyester vilt van gerecycled kunststof.

De Akupanelen in het echt bekijken?

Wilt u de Floer Akupanel Wandpanelen - Lichtbruin Noten eerst in het echt zien? Bestel gemakkelijk en eevoudig een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!