Floer Akupanel XL Wandpanelen - Mahonie Naturel 300 x 60 x 2 cm

Productnummer: FL4003-APMN Eenvoudig installatie   |   Duurzaam geproduceerd

Adviesprijs
€ 229,95 € 218,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Akupanel XL Wandpanelen - Mahonie Naturel 300 x 60 x 2 cm

  • Geluidsabsorberend
  • Duurzaam geproduceerd hout
  • Extra Lange lengte van 3000 mm
  • Eenvoudig te monteren

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Mahonie Naturel 300 x 60 x 2 cm

Maak uw intereur compleet met de akoestische Floer Akupanel wandpanelen - Mahonie Naturel. Wat de wandpanelen zo uniek maakt is de extra lange lengte van 300 cm! Vanwege het formaat bekleed u alle muren van beneden naar boven. Hierdoor ontstaat er een luxe uitstraling en dankzij de warme natuurlijke kleur ontstaat er veel sfeer in geplaatste ruimte. 

Door het combineren van lamellen en polyestervilt absobeert dit het geluid in een ruimte tot 50% Omdat het geluid niet wordt teruggekaatst de ruimte in maakt dit de panelen geschikt in studeerkamers, op kantoor en in grote ruimtes.

Duurzaam geproduceerde Akupanelen

Het grote voordeel is dat de houten akupanelen eenvoudig en snel te monteren zijn op wanden en zelfs op plafonds! De eiken panelen zijn te bevestigen met Floer High Tack montage Kit of schroeven. Voor het inkorten van de wandpanelen adviseren wij een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld met een invalzaag. De breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt doorsnijden.

 

 

De bruin Eikenhouten Floer Akupanel is niet alleen een eyecatcher, maar is tevens duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en andere gecontroleerde bronnen. De houten latten zijn bevestigd op een 9 mm zwart polyester vilt van gerecycled kunststof. 

Gadero uw specialist!

Wilt u de Floer Akupanel Wandpanelen - Mahonie Eiken eerst in het echt bekijken? Bestel gemakkelijk en eevoudig een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). Heeft u nog vragen of opmerking over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer-Akupanel-wandpaneel-mahonie-naturel-sfeer.jpg Floer Akupanel XL Wandpanelen - Mahonie Naturel 300 x 60 x 2 cm Eenvoudig installatie   |   Duurzaam geproduceerd Op voorraad
€ 218,45 Per stuk incl. BTW