Floer Akupanel XL Wandpanelen - Mokka Zwart Eiken 300 x 60 x 2 cm

Productnummer: FL4003-APMZE Duurzaam geproduceerd   |   Eenvoudig installatie

Adviesprijs
€ 209,95 € 188,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Akupanel XL Wandpanelen - Mokka Zwart Eiken 300 x 60 x 2 cm

  • Verbeterd de kamerakoestiek
  • Lengte van 3000 mm
  • Duurzaam geproduceerd
  • Warme uitstraling

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Mokka Zwart Eiken 300 x 60 x 2 cm

Bij Gadero verkrijgbaar extra lange akoestische wandpanelen van Floer! De Zwart Mokka Eiken houten wandpanelen zijn verkrijgbaar in de afmetingen 300 x 60 x 2 cm! Vanwege unieke lengte van 3000 mm dekt de zwart Eiken paneel de gehele muur. De donkere houten kleur geeft extra warmte aan uw interieur 

Door lamellen en polyestervilt te combineren absobeert dit het geluid in een ruimte tot 50% Omdat de geluid niet wordt teruggekaatst de ruimte in maakt dit de houten akupanelen uitstekend toepasbaar in studeerkamers, op kantoor en in grote ruimtes.

Monteren van Floer Akupanelen

Een groot voordeel is dat de panelen vlot en eenvoudig te monteren zijn op wanden en zelfs op plafonds! De akoestische wandpanelen zijn te bevestigen met schroeven of de Floer High Tack montage Kit. Voor het inkorten van de houten panelen adviseren wij een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld met een invalzaag. De breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt doorsnijden.

De donker bruine Eikenhouten Floer Akupanel is niet alleen een eyecatcher, maar het is tevens duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en andere gecontroleerde bronnen. De hout fineer lamellen zijn bevestigd op een 9 mm zwart polyester vilt van gerecycled kunststof. 

De Akupanelen in het echt bekijken?

Wilt u de Floer Akupanel Wandpanelen - Mokka Zwart Eiken eerst in het echt zien? Bestel gemakkelijk en eevoudig een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gadero's Keuze Floer-Akupanel-wandpaneel-mokka-zwart-eiken-sfeer.jpg Floer Akupanel XL Wandpanelen - Mokka Zwart Eiken 300 x 60 x 2 cm Duurzaam geproduceerd   |   Eenvoudig installatie Op voorraad
€ 188,95 Per stuk incl. BTW