Floer Akupanel XL Wandpanelen - Onbehandeld Eiken Grijs 300 x 60 x 2 cm

Productnummer: FL4003-APOEG Eenvoudig installatie   |   Duurzaam geproduceerd

Adviesprijs
€ 219,95 € 208,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Akupanel XL Wandpanelen - Onbehandeld Eiken Grijs 300 x 60 x 2 cm

  • Warme uitstraling
  • Lengte van 3000 mm
  • Duurzaam geproduceerd
  • Verbeterd de kamerakoestiek

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Onbehandeld Eiken Grijs 300 x 60 x 2 cm

Nu verkrijgbaar bij Gadero de Grijze XL Akupanel Wandpanelen van vloeren merk Floer! De eikenhouten wandpanelen met grijze achterlaag zijn verkrijgbaar in een extra XL formaat van 300 x 60 x 2 cm! Vanwege de extra lange lengte van 3 meter dekken de Onbehandelde Eik Lamellen voorzien van Grijs vilt de volledige muur. De Onbehandeld houten kleur en Grijze vilt achterlaag geven u een extra optie wanneer de gebruikelijke zwarte vilt laag niet naar u smaak is!

Door het combineren van MDF latjes in Obehandeld Eiken kleur en grijs polyestervilt absobeert u het geluid in een ruimte tot 50% Danzkij de unieke productie wordt het geluid in de ruimte niet terug gekaatst de ruimte in wat deze panelen uitstekend toepasbaar maakt op kantoor, woonkamers, studiekamers en in grote ruimtes. 

Duurzaam geproduceerd

Een groot voordeel is dat de panelen eenvoudig en binnen een handomdraai te monteren zijn op uw wanden! De wandpanelen zijn te bevestigen met Floer High Tack montage Kit of meekleurende schroeven met de viltlaag. Voor het inkorten van de panelen adviseren wij een afkortzaag toe te passen. Om ravels tijdens het zagen te voorkomen kunt u de zaagsnede vooraf afdekken met schilderstape. Op deze wijze in combinatie met een scherpe zaag ontstaat er een super strak eindresultaat. De breedte kan met een hobbymes eenvoudig op gewenste maat worden doorgesneden.Meer uitleg over het monteren van de Floer XL Akupanel houtenwandpanelen leest u terug in onze Gadero TV Blog Hoe plaats je een akupanel?

De Lichte Eikenhouten Floer Akupanel is niet alleen een designvolle eyecatcher, maar het is tevens duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. De Onbehandelde fineer lamellen zijn bevestigd op een 9 mm grijs polyester vilt van gerecycled kunststof.

Gadero uw specialist!

Wilt u de Floer Akupanel XL Wandpanelen - Onbehandeld Eiken Grijs eerst in het echt bekijken? Bestel gemakkelijk en eevoudig een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). Heeft u nog vragen of opmerking over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Akupanel Onbehandeld Eiken Grijs - Sfeer Floer Akupanel XL Wandpanelen - Onbehandeld Eiken Grijs 300 x 60 x 2 cm Eenvoudig installatie   |   Duurzaam geproduceerd Op voorraad
€ 208,95 Per stuk incl. BTW