Floer Akupanel Wandpanelen - Onbehandeld Eiken 300 x 60 cm

FSC Keurmerk

Productnummer: FL4003-APOE   |   Eenvoudig installatie   |   Duurzaam geproduceerd

Adviesprijs
€ 219,95 € 208,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Akupanel Wandpanelen - Onbehandeld Eiken 300 x 60 cm

  • Makkelijk installatie
  • Geschikt voor thuis of kantoor
  • Lengte van 300 cm
  • Verbeterd de kamerakoestiek

Floer Akupanel Wandpanelen - Onbehandeld Eiken 300 x 60 cm

Nu verkrijgbaar bij Gadero de Akunpalen Wandpanelen van Nederlandse vloeren merk Floer! De eikenhouten wandpanelen zijn verkrijgbaar in een extra royaal formaat van 300 x 60 x 2 cm! Vanwege de bijzondere lengte van 3 meter dekken de Onbehandelde Eik Lamellen de volledige muur. De Onbehandeld houten kleur wordt extra bedandrukt vanwege de zwarte vilt achterlaag.

Door het combineren van lammelen en polyestervilt absobeert dit het geluid in een ruimte tot 50% Omdat de geluid niet wordt terug gekaatst de ruimte in maakt dit de panelen uitstekend toepasbaar in studeerkamers, op kantoor en in grote ruimtes.

Duurzaam geproduceerd

Een groot voordeel is dat de panelen eenvoudig en snel te monteren zijn op wanden en zelfs op plafonds! De wandpanelen zijn te bevestigen met Floer High Tack montage Kit of schroeven. Voor het inkorten van de panelen adviseren wij een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld met een invalzaag. De breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt doorsnijden.

De Lichte Eikenhouten Floer Akupanel is niet alleen een eyecatcher, maar het is tevens duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde FSC®-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen. De Hout fineer lammelen zijn bevestigd op een 9 mm zwart polyester vilt van gerecycled kunststof. 

Gadero uw specialist!

Wilt u de Floer Akupanel Wandpanelen - Onbehandeld Eiken eerst in het echt bekijken? Bestel gemakkelijk en eevoudig een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). De wandpanelen worden gratis bezorgd en hiervoor geldt er een minimale afname van 3 stuks voor lostaande bestellingen. Heeft u nog vragen of opmerking over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer-Akupanel-wandpaneel-onbehandeld-eiken-zwevend.jpg Floer Akupanel Wandpanelen - Onbehandeld Eiken 300 x 60 x 2 cm FSC Keurmerk   |   Eenvoudig installatie   |   Duurzaam geproduceerd Op voorraad
€ 208,95 Per stuk incl. BTW