Floer Akupanel XL Wandpanelen - Onbehandeld Eiken 300 x 60 x 2 cm

Productnummer: FL4003-APOE Eenvoudig installatie   |   Duurzaam geproduceerd

Adviesprijs
€ 219,95 € 208,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Akupanel XL Wandpanelen - Onbehandeld Eiken 300 x 60 x 2 cm

  • Makkelijk installatie
  • Geschikt voor thuis of kantoor
  • Lengte van 3000 mm
  • Verbeterd de kamerakoestiek

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Onbehandeld Eiken 300 x 60 x 2 cm

Nu verkrijgbaar bij Gadero de XL Akupanel Wandpanelen van vloeren merk Floer! De eikenhouten wandpanelen zijn verkrijgbaar in een extra royaal formaat van 300 x 60 x 2 cm! Vanwege de bijzondere lengte van 3 meter dekken de Onbehandelde Eik Lamellen de volledige muur. De Onbehandeld houten kleur wordt extra bedandrukt vanwege de zwarte vilt achterlaag.

Door het combineren van lamellen en polyestervilt absobeert dit het geluid in een ruimte tot 50% Omdat de geluid niet wordt terug gekaatst de ruimte in maakt dit de panelen uitstekend toepasbaar in studeerkamers, op kantoor en in grote ruimtes.

Duurzaam geproduceerd

Een groot voordeel is dat de panelen eenvoudig en snel te monteren zijn op wanden en zelfs op plafonds! De wandpanelen zijn te bevestigen met Floer High Tack montage Kit of schroeven. Voor het inkorten van de panelen adviseren wij een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld met een invalzaag. De breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt doorsnijden. Meer uitleg over het monteren van de Floer XL Akupanel houtenwandpanelen leest u terug in onze Gadero TV Blog Hoe plaats je een akupanel?

De Lichte Eikenhouten Floer Akupanel is niet alleen een eyecatcher, maar het is tevens duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en andere gecontroleerde bronnen. De Hout fineer lamellen zijn bevestigd op een 9 mm zwart polyester vilt van gerecycled kunststof. 

Gadero uw specialist!

Wilt u de Floer Akupanel XL Wandpanelen - Onbehandeld Eiken eerst in het echt bekijken? Bestel gemakkelijk en eevoudig een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). Heeft u nog vragen of opmerking over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer-Akupanel-wandpaneel-onbehandeld-eiken-sfeer.jpg Floer Akupanel XL Wandpanelen - Onbehandeld Eiken 300 x 60 x 2 cm Eenvoudig installatie   |   Duurzaam geproduceerd Op voorraad
€ 208,95 Per stuk incl. BTW