Floer Steden Laminaat Veere Verweerd Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1002-Veere   |   Kras- & Vuilbestendige toplaag   |   Luxe uitstraling dankzij 4-zijdige V-groef

Adviesprijs
€ 31,45 € 28,30 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Steden Laminaat Veere Verweerd Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer

  • 24,4 cm breed laminaat
  • 20 jaar garantie
  • Gemakkelijk zelfstandig te leggen dankzij Variclick
  • Geschikt voor vloerverwarming

Floer Steden Laminaat Veere Verweerd Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer

De Floer Steden laminaat Veere Verweerd planken met Verweerd Bruine retro kleur zijn voorzien van een anti-kras slijtlaag. Met deze slijtlaag is het laminaat van Floer van A-kwaliteit. Onder deze toplaag is een sfeervolle gerookte uitraling te vinden. Dit geeft deze serie laminaat de uitstraling van een echte parket vloer. Het Veere Verweerd is letterlijk en figuurlijk een vloer van formaat! Dankzij de 24,4 cm brede planken en de lichte kleurverschillen per plank ontstaat er een natuurgetrouw oppervlak. We bezorgen deze laminaat vloeren GRATIS tot aan de voordeur. 

Met de gepattenteerde Variclic verbinding van dit laminaat wordt het leggen van deze Floer planken kinderspel. U kunt de planken op 3 verschillende manieren bevestigen. De laminaat vloeren zijn voorzien van een garantie van 20 jaar. Deze garantie kan worden gegeven omdat deze vloerdelen de laminaat gebruikersklasse 32 hebben. De laminaat planken Veere Verweerd Eiken zijn bovendien voorzien van een vuilwerende toplaag. Dit zorgt voor een onderhoudsarme vloer die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. 

De laminaat vloer zien?

Wilt u deze laminaat veere verweerd eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat u bij aankomst direct geholpen kan worden door een van onze specialisten. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. De 8 mm serie van Floer is daarnaast voorzien van een V-groef. Deze bruine laminaat vloer kan worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming of een vloerverkoeling. Heeft u vragen over 1 van onze vloerdelen of het berekenen van het benodigde materiaal? De vloerspecialisten van Gadero denken en rekenen graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Steden Laminaat Veere Verweerd Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer Product Floer Steden Laminaat Veere Verweerd Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer De Blauwe Engel   |   Kras- & Vuilbestendige toplaag   |   Luxe uitstraling dankzij 4-zijdige V-groef Op voorraad
€ 28,30 Per m2 incl. BTW