Floer Authentiek Laminaat Gebrand Wit Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1088-AGBWG   |   Geschikt voor uw badkamer   |   Duits geproduceerd

Voor- en nadelen van Floer Authentiek Laminaat Gebrand Wit Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm

  • Extra lange planken van 184,5 cm!
  • 25 jaar garantie
  • Eenvoudig te leggen dankzij Fastclick
  • Niet 100% waterbestendig

Floer Authentiek Laminaat Gebrand Wit Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm

Gaat u een laminaat vloer kopen maar weet u nog niet precies welke u moet kiezen? Kijk dan eens naar de Floer Authentiek Laminaat Gebrand Wit Geolied FLR-1705 serie. Met deze vloerdelen kunt u een levenslang vooruit en haalt u ook nog eens een vloer met een natuurgetrouw design in huis. De Authentiek Laminaat serie van het A-merk Floer bevat vele voordelen ten opzichte van andere laminaat vloeren in dezelfde prijsklasse. Zo valt dit laminaat in gebruikersklasse 33. Deze klasse houdt in dat het laminaat zowel particulier als commercieel is toe te passen! Daarnaast biedt Floer u een garantie van maar liefst 25 jaar op deze natuurgetrouwe laminaat stroken. Met het geavanceerde Fastclick klikverbinding systeem van Floer legt u de planken eenvoudig zelf. De vloerdelen kunnen zelfs op drie verschillende manieren aan elkaar worden bevestigt. 

Bij de Authentiek Laminaat Gebrand Wit Geolied serie worden de laminaat planken vuilafstotend geproduceerd. Hierdoor is het reinigen van de vloer zeer eenvoudig. Wanneer de vloer op de juiste manier gelegd wordt ontstaat er een verzegeld vloeroppervlak. De vloerdelen zijn voorzien van een krasbestendige toplaag waardoor de vloer moeilijk is te beschadigen. 

De vloer in het echt zien?

Wilt u deze Authentiek Laminaat Gebrand Wit Geolied of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze mooie showroom in Breukelen, maak bij voorkeur een afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw interieur past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur, details en toplaag van de vloer!

Met de Floer Authentiek Laminaat Geborsteld Wit Geolied serie haalt u een topkwaliteit vloer in huis met een prachtig natuurlijk design. Dankzij de voelbare houtstructuur en de planklengte van maar liefst 184,5 cm per plank is deze laminaat vloer nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Laminaat Speciaalzaak Gadero bezorgt dit top laminaat gratis bij u thuis. Heeft u vragen over deze of andere vloerdelen? Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Gaat u de vloer zelfstandig leggen? Dan hebben wij alvast een aantal tips en instructies opgesteld die u ondersteunen tijdens het leggen van laminaat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uitlopend Floer Authentiek Laminaat Gebrand Wit Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm Product Floer Authentiek Laminaat Gebrand Wit Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Geschikt voor uw badkamer   |   Duits geproduceerd Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. BTW