Floer Authentiek Laminaat Gerookt Wit Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1088-AGRWG   |   Extra lange 184,5 cm planken

Adviesprijs
€ 33,95 € 32,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Authentiek Laminaat Gerookt Wit Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm

  • Duits geproduceerd
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • 25 jaar garantie
  • Eenvoudig te leggen dankzij de Fastclick-klikverbinding

Floer Authentiek Laminaat Gerookt Wit Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm

Wilt u een gemakkelijk te leggen laminaat aanschaffen van topkwaliteit? Kies dan voor de Floer Authentiek Laminaat Gerookt Wit Geolied FLR-1703 serie. Met deze vloerdelen kunt u een levenslang vooruit en haalt u ook nog eens een vloer met een natuurgetrouw design in huis.

De Authentiek Laminaat Gerookt Wit Geolied Eiken valt in laminaat gebruikersklasse 33. Deze klasse houdt in dat het laminaat zowel particulier als commercieel is toe te passen! Floer biedt u een garantie van 25 jaar op deze natuurgetrouwe laminaat stroken. Door het Fastclick klikverbinding systeem van Floer waar de planken van zijn voorzien, legt u de planken eenvoudig zelf. Het Variclick systeem biedt u de mogelijkheid om de laminaat delen op drie verschillende manier te bevestigen.

Bij de Authentiek Gerookt Wit Geolied Laminaat serie worden de laminaat planken vuilafstotend geproduceerd. Daarnaast is het reinigen van de vloer een eenvoudig karwei. U kunt de vloer bijvoorbeeld dweilen met water en een laminaat reiniger, zoals deze van Floer. Wanneer de vloer op de juiste manier gelegd wordt ontstaat er een verzegeld vloeroppervlak waar vloer en vocht niet zomaar in kan doordringen. De vloerdelen zijn voorzien van een krasbestendige toplaag waardoor de vloer moeilijk is te beschadigen.

De vloer in het echt zien?

Wilt u deze Authentiek Laminaat Gerookt Wit Geolied of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze mooie showroom in Breukelen, maak bij voorkeur een afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw interieur past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur, details en toplaag van de vloer!

Met de Floer Authentiek Laminaat Gerookt Wit Geolied serie haalt u een topkwaliteit vloer in huis met een prachtig natuurlijk karakter. Dankzij de extra lange planken in combinatie met het Register Embossing design van deze vloeren is het Authentiek Laminaat van Floer nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Gadero bezorgt al het laminaat gratis bij u aan huis. Heeft u vragen over deze of andere vloerdelen? Neem gerust contact op met één van onze vloerspecialisten. Dit kunt u doen via de mail of telefonisch. Gaat u de vloer zelfstandig leggen? Dan hebben wij alvast een aantal tips en instructies opgesteld die u ondersteunen tijdens het leggen van laminaat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uitlopend Floer Authentiek Laminaat Gerookt Wit Geolied 184.5 x 19 x 1.2 cm Product Floer Authentiek Laminaat Gerookt Wit Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Extra lange 184,5 cm planken Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. BTW