Floer Authentiek Laminaat Naturel Geolied 184.5 x 19 x 1.2 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1088-ANG   |   Extra lange planken!   |   Voelbare houtstructuur

Adviesprijs
€ 29,95 € 28,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Authentiek Laminaat Naturel Geolied 184.5 x 19 x 1.2 cm

  • Waterbestendig HDF
  • Duits geproduceerd
  • Eenvoudig te leggen dankzij Variclick

Floer Authentiek Laminaat Naturel Geolied 184.5 x 19 x 1.2 cm

Bent u van plan een laminaat vloer te kopen maar weet u nog niet precies voor welk laminaat u moet kiezen? Kijk dan eens naar de Floer Authentiek Laminaat serie. Met deze laminaat vloer kunt u een levenlang vooruit en haalt u ook nog eens een vloer met een prachtig design in huis. De Floer Authentiek Laminaat Naturel Geolied FLR-1702 van het Nederlandse A-merk Floer bevat vele voordelen ten opzichte van andere laminaat vloeren. Zo valt dit laminaat in gebruikersklasse 33. Deze klasse houdt in dat het laminaat zowel particulier als commercieel uitstekend is toe te passen! Met het geavanceerde Variclick klikverbinding systeem van Floer legt u de planken eenvoudig zelf. De vloerdelen kunnen zelfs op drie verschillende manieren aan elkaar worden bevestigt.

Bij de Authentiek Laminaat Naturel Geolied serie worden de laminaat planken zowel uiterst waterbestendig als vuilafstotend geproduceerd. Hierdoor kunt u de vloer zonder problemen dweilen wat het reinigen van de vloer een eenvoudig karwei maakt. Door dit laminaat uit waterbestendig HDF te produceren kunnen deze vloeren zelfs worden toegepast in vochtige ruimten als uw badkamer! Wanneer de vloer op een juiste manier wordt verwerkt ontstaat er een verzegeld vloeroppervlak. De vloerdelen zijn daarnaast ook nog eens voorzien van een krasbestendige toplaag waardoor de vloer moeilijk is te beschadigen. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit laminaat krijgt u een garantie van maar liefst 25 jaar op deze natuurgetrouwe laminaat stroken. 

De vloer in het echt bezichtigen?

Wilt u deze Authentiek Laminaat Naturel Geolied of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze verkoopspecialisten u gelijk van dienst kunnen zijn. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw interieur past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur, details en toplaag van de vloer!

Met de Floer Authentiek Laminaat Naturel Geoliede Eik haalt u een topkwaliteit vloer in huis met een prachtig naturel geolied design. Door de combinatie van het Register Embossing patroon en de extra lange planken van 184,5 cm is deze vloer nauwelijks te ondercheiden van een echte parket vloer. Het Register Embossing patroon zorgt ervoor dat de structuur die is aangebracht in de toplaag van het laminaat ook op een natuurlijke wijze is terug te voelen in de vloer. Laminaat Speciaalzaak Gadero bezorgt al het laminaat gratis bij u thuis. Heeft u vragen over deze of andere vloerdelen? Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Dit kunt u doen via de mail of telefonisch. Gaat u de vloer zelfstandig leggen? Dan hebben wij alvast een aantal tips en instructies opgesteld die u ondersteunen tijdens het leggen van laminaat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Authentiek Laminaat Naturel Geolied 184.5 x 19 x 1.2 cm Product Floer Authentiek Laminaat Naturel Geolied 184,5 x 19 x 1,2 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Extra lange planken!   |   Voelbare houtstructuur Ruim op voorraad
€ 28,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u