Floer Authentiek Laminaat - Gerookt Wit 220 x 24,3 x 0,9 cm

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1025-AEG   |   Uiterst lange afmeting   |   Eenvoudig te leggen dankzij Fastclick

Adviesprijs
€ 37,95 € 36,05 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Authentiek Laminaat - Gerookt Wit 220 x 24,3 x 0,9 cm

  • Levenslange garantie
  • Eenvoudig zelf te leggen dankzij de Fastclick-klikverbinding
  • Krasbestendige toplaag
  • Waterbestendig (tot 4 uur)

Floer Authentiek Laminaat - Gerookt Wit 220 x 24,3 x 0,9 cm

Extra lang Laminaat!

Bent u op zoek naar een unieke vloer die niet te onderscheiden is van een echt houten vloer, met de voordelen van Laminaat? Dan zit u met de Floer Authentiek Laminaat Gerookt Wit goed. Deze vloerdelen hebben een lengte van maar liefst 220 cm! Dit wordt tevens extra benadrukt door de meekleurende V-groef rondom de plank. De bovenkant is voorzien van een voelbare houtstructuur, hierdoor is deze vloer bijna niet te onderscheiden van echt eiken hout.

Uiterst sterk

Deze Laminaat vloer is naast intensief huishoudelijk gebruik ook geschikt voor intensief commercieel gebruik. Daarnaast zijn de planken aan de bovenkant voorzien van een krasbestendige coating. Bovendien is deze vloer 4 uur waterbestendig tegen kleine plasvorming. Overigens zijn de Authentiek Laminaat vloeren van Floer ook geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Doe het zelf

Dankzij de Fastclick verbinding is deze vloer erg eenvoudig zelf te leggen. Met behulp van een Installatie legset is het plaatsen het Floer Authentiek Laminaat kinderspel. Ziet u toch het gemak in van de vloer laten leggen? Dan kan dat natuurlijk ook, wij bieden u hiervoor legservice aan op onze website. Heeft u de vloer ondertussen een tijdje liggen en kan de vloer wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Dan is de Floer Laminaat Reiniger de juiste uitweg.

De vloer in het echt waarnemen?

Dat kan! De vloeren zijn te bezichtigen in onze showroom, te Breukelen. Bij voorkeur ontvangen onze medewerkers u op afspraak, zodat zij u gelijk kunnen helpen bij het zoeken van uw gewenste vloer. Daarnaast kunt u via deze pagina een proefmonster bestellen, die u binnen enkele werkdagen in uw brievenbus ontvangt. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer-Authentiek-Laminaat-Gerookt-Wit-product-topdown Floer Authentiek Laminaat - Gerookt Wit 220 x 24,3 x 0,9 cm De Blauwe Engel   |   Uiterst lange afmeting   |   Eenvoudig te leggen dankzij Fastclick Op voorraad
€ 36,05 Per m2 incl. BTW