Floer Authentiek Laminaat - Zwart Geolied 220 x 24,3 x 0,9 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1025-AVG   |   Levenslange garantie   |   Uiterst lange afmeting

Adviesprijs
€ 37,95 € 34,15 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Authentiek Laminaat - Zwart Geolied 220 x 24,3 x 0,9 cm

  • Krasbestendige toplaag
  • Eenvoudig zelf te leggen dankzij de Fastclick-klikverbinding
  • Levenslange garantie
  • Waterbestendig (tot 4 uur)

Floer Authentiek Laminaat - Zwart Geolied 220 x 24,3 x 0,9 cm

Extra lang Laminaat!

Bent u op zoek naar een uiters lange vloer die niet te onderscheiden is van een echt Parket vloer, met de voordelen van Laminaat? Dan zit u met de Floer Authentiek Laminaat Zwart Geolied goed. Deze planken hebben een lengte van maar liefst 220 cm! Dit wordt overigens extra benadrukt door de meekleurende V-groef rondom de volledige plank. De toplaag is voorzien van een voelbare houtstructuur, hierdoor is deze laminaatvloer vrijwel niet te onderscheiden van een Zwart Geoliede Parketvloer.

Uiterst sterk

Deze Laminaat vloer is naast intensief huishoudelijk gebruik ook geschikt voor intensief commercieel gebruik. Daarnaast zijn de planken aan de bovenkant voorzien van een krasbestendige coating. Bovendien is deze vloer 4 uur waterbestendig tegen kleine plasvorming. Overigens zijn de Authentiek Laminaat vloeren van Floer ook geschikt voor vloerverwarming.

Doe het zelf

Dankzij de Fastclick verbinding is deze vloer eenvoudig zelf te leggen. Met behulp van een Installatie legset is het plaatsen het Floer Authentiek Laminaat erg makkelijk. Wenst u de vloer te laten leggen? Dat kan! Wij bieden u hiervoor legservice aan op onze website. Heeft u de vloer ondertussen een tijdje liggen en kan de vloer wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Daar helpt de Floer Laminaat Reiniger zeker in mee.

De vloer in het echt waarnemen?

Dat kan! De vloeren zijn te bezichtigen in onze showroom te Breukelen. Bij voorkeur ontvangen onze medewerkers u op afspraak, zodat zij u gelijk kunnen helpen bij het zoeken van uw gewenste vloer. Daarnaast kunt u via deze pagina een proefmonster bestellen, die u binnen enkele werkdagen in uw brievenbus ontvangt. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer-Authentiek-Laminaat-Zwart-Geolied-product-topdown Floer Authentiek Laminaat - Zwart Geolied 220 x 24,3 x 0,9 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Levenslange garantie   |   Uiterst lange afmeting Op voorraad
€ 34,15 Per m2 incl. BTW