Floer Authentiek Laminaat Zwart Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1088-AZG   |   XL planken met gebruikersklasse AC 5

Adviesprijs
€ 33,95 € 32,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Authentiek Laminaat Zwart Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm

  • Eenvoudig te leggen dankzij Fastclick
  • Onderhoudsvriendelijke vloerdelen
  • 25 jaar garantie
  • Niet 100% waterbestendig

Floer Authentiek Laminaat Zwart Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm

Bent u op zoek naar een unieke laminaat vloer met extra lange planken die u ook kunt toepassen in uw badkamer? Kies dan voor de Floer Authentiek Zwart Geolied FLR-1704 Laminaat vloer! Dit prachtige donker bruine laminaat geeft uw ruimte een warme en gezellige uitstraling.

Met de Zwart Geoliede Laminaat vloerdelen van het A-merk Floer kunt u een levenslang vooruit. Floer biedt u namelijk een garantie van maar liefst 25 jaar! Daarnaast heeft de Authentiek Laminaat serie van Floer nog vele andere voordelen. Het laminaat valt in gebruikersklasse 33 AC 5 waardoor het commercieel en particulier toegepast kan worden.

Doormiddel van het geavanceerde Variclick klikverbinding systeem van Floer legt u de planken snel en eenvoudig. Met het Fastclick systeem kunt u de vloerdelen op drie verschillende manieren aan elkaar bevestigen. 

De Authentiek Laminaat Zwart Geolied laminaat planken zijn vuilafstotend geproduceerd. Dankzij deze uitmuntende productie kunt u het vloeroppervlak eenvoudig schoonmaken. U kunt de vloer daarnaast zonder problemen dweilen of afnemen met een natte doek. Na het leggen van de vloer ontstaat er een verzegeld vloeroppervlak. Door dit verzegelde vloeroppervlak kan vuil de vloer nauwelijks tot niet aantasten. De vloerdelen zijn voorzien van een krasbestendige toplaag. Dankzij deze krasbestendige toplaag wordt het lastig om de vloer te beschadigen en blijft het vloer design zo lang mogelijk behouden.

De vloer in het echt bekijken?

Wilt u deze Authentiek Laminaat Zwart Geolied of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in het dorpje Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze verkoopspecialisten u gelijk te woord kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Met de Floer Authentiek Laminaat Zwart Geolied serie haalt u een topkwaliteit vloer in huis met prachtige extra lange planken. Deze planken zijn maar liefst 184,5 cm lang! Naast deze extra lengte van de planken is de structuur van een echte eiken vloer terug te voelen in de toplaag van dit laminaat. Deze indrukwekkende combinatie zorgt ervoor dat dit laminaat nauwelijks is te onderscheiden van een echte houten vloer. Gadero bezorgt alle vloerdelen gratis bij u thuis. Heeft u vragen over deze of andere vloerdelen? Neem dan gerust vrijblijvend telefonisch of via de mail contact op met één van onze vloerspecialisten. Gaat u de vloer zelfstandig leggen? Dan hebben wij alvast een aantal tips en instructies opgesteld die u ondersteunen tijdens het leggen van laminaat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uitlopend Floer Authentiek Laminaat Zwart Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm Product Floer Authentiek Laminaat Zwart Geolied 184.5 x 18.8 x 1.2 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   XL planken met gebruikersklasse AC 5 Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. BTW