Logo Gadero
service

Floer Authentiek Laminaat

Naast het extra brede laminaat van Floer, biedt Floer ook extra lange laminaat planken aan van 220 cm. Deze lange planken zijn uitgevoerd met een voelbare structuur. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

De vloerplanken worden geproduceerd op 0,9 cm dikke waterwerernde HDF platen. Het extra lange Floer Authentiek Laminaat is verkrijgbaar in een groot aantal designs. Deze voordelig geprijsde laminaat vloeren zijn standaard voorzien van een garantie die levenslang geldt! Een laminaat waar u dus een leven lang mee vooruit kunt. Floer is bereidt deze garantie te geven doordat het laminaat is voorzien van een ijzersterke toplaag. Het Floer Authentiek laminaat bestaat uit extra lange planken en valt in laminaat gebruiksklasse 33. Hierdoor kunt u het extra lange Laminaat zelfs zonder problemen commercieel gebruiken!

Floer Authentiek Laminaat

Naast de scherpe prijs van dit laminaat zijn de planken voorzien van het geavanceerde Fastclick bevestigingssysteem. Met dit systeem legt u de vloer gemakkelijk en snel. U kunt de planken zelfs op drie verschillende manieren bevestigen. Zo is dit laminaat ook in de moeilijke hoeken makkelijk te leggen. Dankzij de unieke lengte van 220 cm voor het Authentiek XL, en de voelbare structuur van de vloer is het Authentiek Laminaat van het Nederlandse vloeren merk Floer nauwelijks te onderscheiden van een echte parket vloer.