Logo Gadero
service

Floer Bossen PVC Vloer Bergherbos Verouderd Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Productnummer
FL3003-BHB
Gebruiksklasse 33/43
Uitermate bestendig tegen krassen
floer_bossen_pvc_plak_bergherbos_verouderd_eiken_product
floer_bossen_pvc_plak_bergherbos_verouderd_eiken_sfeer
floer_bossen_pvc_plak_bergherbos_verouderd_eiken_perspectief
floer_bossen_pvc_plak_bergherbos_verouderd_eiken_sfeer_3
floer_bossen_pvc_plak_bergherbos_verouderd_eiken_detail
floer_bossen_pvc_plak_bergherbos_verouderd_eiken_sfeer_2
Per m2

35,75

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
151,6 cm
Breedte
24,1 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Geschikt voor bedrijfspanden

 • Breed formaat

 • Voldoet aan allerlei milieueisen

 • Voelbare houtstructuur

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
151,6 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
24,1 cm
Jaren garantie
20 jaar
Patroon
Recht
V-Groef
4-MV
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Anti kras

Floer Bossen PVC Vloer Bergherbos Verouderd Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Het >Floer Bossen Verlijmd PVC Bergherbos Verouderd Eiken is bijna niet te onderscheiden van een lamelparket vloer. Deze Bossen PVC stroken Bergherbos Verouderd Eiken hebben een levensgetrouw houtstructuur met Register Embossing, waardoor de (bijna) levensechte houtstructuur terug te voelen is. Ook zijn de plak vinyl planken voorzien van een microvelling. Het benadrukt de vinyl planken in de vloer. Deze >breed plak PVC strook heeft een afmeting van 151,6 x 24,1 x 0,25 cm.

De >Floer Bossen Dryback PVC planken Bergherbos Verouderd Eiken hebben veel voordelen doordat het een vinyl vloer is. Deze dryback vinyl vloer heeft bijvoorbeeld een comfortabel en warm oppervlakte. Door de bescheiden dikte van 0,25 cm neemt het PVC snel de warmte van zijn omgeving op. Dit ook de reden waarom de vloer ideaal te combineren is met vloerverwarming. De PVC stroken hebben een lage warmteweerstand van 0,028 m2K/W.

Alleen schone materialen

Wilt u een >Verlijmd PVC vloer die vrij is ftalaat en weekmakers? Dan zit u goed met het Floer Bossen PVC Bergherbos Verouderd Eiken. Het grootste deel van deze vloer bestaat uit een oliebasis van sojabonen. Dit milieuvriendelijke materiaal maakt de stroken zeer groen, duurzaam en flexibel. Floer heeft hierdoor verschillende internationale milieukeurmerken gekregen, zoals:

 • HDP;

 • Ü-mark;

 • CE-keurmerk;

 • GreenGuard;

 • eco-INSTITUT;

 • REACH certificaat;

 • A+ emissielabel.

Inzetbaar als werkvloeren

De Floer Bossen PVC vloer Bergherbos Verouderd Eiken is geschikt als een commerciële of industriële werkvloer. Door de dikke 0,55 mm slijtlaag is de vloer namelijk goed beschermt tegen het meest intensief gebruik en valt daarom in de gebruiksklasse 33/43. Benieuwd in welke ruimtes deze vloer gelegd kan worden, lees dan ons artikel over >gebruiksklasse. De Floer Bossen PVC vloer Bergherbos Verouderd Eiken heeft een garantie van 20 jaar en voor bedrijven geldt 5 jaar. Deze vloerdelen worden gratis bezorgd. Er is een minimale afname van 10 m2. Gebruik een >PVC reiniger voor het schoonmaken van deze PVC vloer. Sterke schoonmaakmiddelen tasten de toplaag aan en verkleurd de vloer.

Ervaar de kwaliteit

Kom naar onze showroom en ervaar de hoge kwaliteit van deze zeer duurzame PVC vloer van >Floer of andere vloerdelen. Onze showroom bevindt zich in >Breukelen. We vragen u om van te voren een afspraak te maken, zodat een vloerspecialist genoeg tijd voor u kan vrijmaken. U kunt de vloer ook thuis onderzoeken door een proefmonster te bestellen op deze pagina.

Laat het egaliseren en verlijmen aan ons over

Het leggen van een PVC vloer is een ingewikkeld en secuur klusje. De ondergrond moet uiterst egaal zijn, daarna mag de vinyl stroken verlijmd worden. We raden onze vloer professionals aan voor het egaliseren van de ondergrond, door te gebruik te maken van de >PVC verlijmd legservice. Voor het verlijmen kunt u de > >Thomsit – K188 E PVC Lijm gebruiken.

Komt u niet uit?

Heeft u vragen betreft vloerdelen. Neem gerust contact op met onze >klantenservice. Wij staan u graag te woord!