Logo Gadero
service

Fesca Plak PVC Plank vloer - Warm Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

Productnummer
FL3003-Hoorn
Voelbare houtstructuur
Geschikt voor commercieel gebruik
floer_bossen_pvc_brakelbos_warm_eiken
floer_bossen_pvc_brakelbos_warm_eiken_object
floer_bossen_pvc_brakelbos_warm_eiken_structuur
floer_bossen_pvc_brakelbos_warm_eiken_detail
Per m2

27,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik

  • Register Embossing houtstructuur

  • 15 jaar fabrieksgarantie

  • Eco-vriendelijk geproduceerd, vrij van weekmakers

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,9 cm
Dikte
2,5 mm
Breedte
22,86 cm
Jaren garantie
20 jaar
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Beschermd tegen slijtage

Fesca Plak PVC Plank vloer - Warm Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Fesca Plak PVC Plank Warm Bruin Eiken kleur is een extra brede uitvoering van de Fesca PVC Plank. Dit Warm Bruin Eiken hout PVC is voorzien van een waterbestendige slijtlaag van 0,55 mm. Deze slijtlaag zorgt voor een onverwoestbare PVC strook die ook in de badkamer kan worden toegepast. We geven dan ook een garantie van 15 jaar op deze vloerdelen. Bovendien laten wij de totale bestelling GRATIS bij u aan huis leveren!

Dit brede plak PVC in de Warm Bruine Eiken Hout kleur is voorzien van een prachtige printlaag. Bovendien is de structuur uit deze printlaag ook voelbaar in de slijtlaag en lopen deze gelijk aan elkaar. Dit wordt ook wel Register Embossing genoemd en zorgt voor een PVC plank met een parket uitstraling. Bovendien draagt deze PVC vloer bij aan een gezond en veilig binnenmilieu. Dit komt omdat de eiken plak PVC vloer geproduceerd wordt van 100% schoon PVC vrij van gerecyclede materialen en weekmakers. Dankzij het REACH keurmerk is deze PVC vloer net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Het PVC is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Met een warmteweerstand van 0,025 m2K/W bent u zeker van een hoog rendement van uw vloerverwarming.

In het echt zien?

Wilt u deze PVC Bruin Warm Eiken of een andere vloer in het echt zien? Kom dan langs bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze specialisten u gelijk te woord kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis kan vergelijken met uw meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

Het Eiken Hout PVC van Fesca is voorzien van gebruiksklasse 33/42. Dit houdt in dat het zowel intensief particulier als commercieel kan worden gebruikt. Let bij het leggen op dat de ondervloer goed vlak is, elke oneffenheid komt door de uiteindelijke PVC vloer heen. Zorg ook dat voor het verlijmen met de PVC lijm Thomsit – K188 E PVC de ondergrond goed schoon en droog is! Heeft u vragen over bijvoorbeeld het berekenen van het benodigde materiaal? Neem gerust contact met ons op, onze vloerspecialisten denken graag met u mee!