Fesca Plak PVC Plank vloer - Warm Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3003-Hoorn   |   Voelbare houtstructuur   |   Geschikt voor commercieel gebruik

Adviesprijs
€ 31,95 € 27,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Plak PVC Plank vloer - Warm Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

  • Geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik
  • Register Embossing houtstructuur
  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • Eco-vriendelijk geproduceerd, vrij van weekmakers

Fesca Plak PVC Plank vloer - Warm Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Fesca Plak PVC Plank Warm Bruin Eiken kleur is een extra brede uitvoering van de Fesca PVC Plank. Dit Warm Bruin Eiken hout PVC is voorzien van een waterbestendige slijtlaag van 0,55 mm. Deze slijtlaag zorgt voor een onverwoestbare PVC strook die ook in de badkamer kan worden toegepast. We geven dan ook een garantie van 15 jaar op deze vloerdelen. Bovendien laten wij de totale bestelling GRATIS bij u aan huis leveren!

Dit brede plak PVC in de Warm Bruine Eiken Hout kleur is voorzien van een prachtige printlaag. Bovendien is de structuur uit deze printlaag ook voelbaar in de slijtlaag en lopen deze gelijk aan elkaar. Dit wordt ook wel Register Embossing genoemd en zorgt voor een PVC plank met een parket uitstraling. Bovendien draagt deze PVC vloer bij aan een gezond en veilig binnenmilieu. Dit komt omdat de eiken plak PVC vloer geproduceerd wordt van 100% schoon PVC vrij van gerecyclede materialen en weekmakers. Dankzij het REACH keurmerk is deze PVC vloer net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Het PVC is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Met een warmteweerstand van 0,025 m2K/W bent u zeker van een hoog rendement van uw vloerverwarming. 

In het echt zien?

Wilt u deze PVC Bruin Warm Eiken of een andere vloer in het echt zien? Kom dan langs bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze specialisten u gelijk te woord kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis kan vergelijken met uw meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

Het Eiken Hout PVC van Fesca is voorzien van gebruiksklasse 33/42. Dit houdt in dat het zowel intensief particulier als commercieel kan worden gebruikt. Let bij het leggen op dat de ondervloer goed vlak is, elke oneffenheid komt door de uiteindelijke PVC vloer heen. Zorg ook dat voor het verlijmen met de PVC lijm Thomsit – K188 E PVC de ondergrond goed schoon en droog is! Heeft u vragen over bijvoorbeeld het berekenen van het benodigde materiaal? Neem gerust contact met ons op, onze vloerspecialisten denken graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Plak PVC Plank vloeren Warm Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm Fesca Plak PVC Plank Warm Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm Emissiewaarde A+   |   Voelbare houtstructuur   |   Geschikt voor commercieel gebruik Op voorraad
€ 27,95 Per m2 incl. BTW