Logo Gadero
service

Floer Bossen PVC vloer Buskersbos Bezaagd Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Productnummer
FL3003-BBE
Warmteweerstand van slechts 0,028 m2 K/W
20 jaar fabrieksgarantie
floer_bossen_pvc_plak_buskerbos_bezaagd_eiken_product
floer_bossen_pvc_plak_buskerbos_bezaagd_eiken_sfeer_sfeer_2
floer_bossen_pvc_plak_buskerbos_bezaagd_eiken_perspectief
floer_bossen_pvc_plak_buskerbos_bezaagd_eiken_sfeer_sfeer
floer_bossen_pvc_plak_buskerbos_bezaagd_eiken_detail
floer_bossen_pvc_plak_buskerbos_bezaagd_eiken_sfeer
Per m2

35,75

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
151,6 cm
Breedte
24,1 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • A-kwaliteit

 • Slijtlaag van 0,55 mm

 • Warmteweerstand van slechts 0,028 m2 K/W

 • 100% schone materialen

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
151,6 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
24,1 cm
Jaren garantie
20 jaar
Patroon
Recht
V-Groef
4-MV
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Anti kras

Floer Bossen PVC vloer Buskersbos Bezaagd Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

De >Floer Bossen PVC vloer Buskersbos Bezaagd Eiken is bijna gelijk aan een eiken parketvloer, doordat het voorzien is van levensechte bruin houten designs. Daarnaast maken de voelbare houtstructuur op de toplaag en microvelling rondom de plank nog realistischer. De 4-MV accentueert elk >breed plak PVC in de vloer. Deze Floer Bossen plak PVC stroken Buskersbos Bezaagd Eiken heeft een afmeting van 151,6 x 24,1 x 0,25 cm.

Deze Floer Bossen PVC vloer Buskersbos Bezaagd Eiken heeft een warme en zachte loopoppervlakte, doordat het van onder andere het zachte materiaal polyvinylchloride (PVC) gemaakt is en een dikte heeft van slechts 0,25 cm. Hierdoor kan deze plak vinyl vloer de warmte van de kamer op zich nemen. Ook laat de vinyl vloer snel de warmte van vloerverwarming door, doordat het een zeer lage warmteweerstand heeft van 0,028 m2K/W.

Dryback vloer met alle milieukeurmerken

Het Bossen >Verlijmd PVC Buskersbos Bezaagd Eiken bestaat, naast PVC, 90% uit een basis van sojaolie. Dit maakt de plak PVC stroken zeer milieuverantwoordelijk, duurzaam en flexibel en vrij van ftalaat en weekmakers! De >Floer Bossen Verlijmd PVC vloeren zijn zo milieuvriendelijk dat ze alle milieukeurmerken hebben, denk aan:

 • GreenGuard;

 • eco-INSTITUT;

 • REACH certificaat;

 • A+ emissielabel;

 • HDP;

 • Ü-mark;

 • CE-keurmerk.

Geschikt voor de meeste ruimtes

De Bossen PVC vloer Buskersbos Bezaagd Eiken is zeer geschikt voor verschillende ruimtes. Dit is dankzij onder andere de 0,55 mm slijt, waardoor de vloer zeer goed bestand is tegen commercieel of industrieel gebruik en valt onder de >gebruiksklasse 33/43. Daarnaast is plak vinyl vloer ook nog eens waterbestendig, waardoor de vloer in vochtige kamers gelegd kan worden.

Deze waterbestendige PVC vloer wordt gratis geleverd. Houd rekening met de minimale afname van 10 m2. Particulieren krijgen 20 jaar fabrieksgarantie en voor project geldt 5 jaar. Maak deze vinyl vloer schoon met een sopje van >PVC reiniger in plaats van reinigingsmiddelen voor bijvoorbeeld huis en tuin. Deze sterke schoonmaakmiddelen tasten namelijk de toplaag aan, waardoor de vloer dof wordt.

Onze showroom bevindt zich in Breukelen

Wilt u hele stroken van deze >Floer vloer zien, dat kan! Kom naar onze showroom in >Breukelen, waar deze en andere vloerdelen hebben staan. Maak bij voorkeur een afspraak, zodat wij genoeg tijd voor u kan vrijmaken. Liever thuis bekijken, ook dat kan! Bestel een proefmonster via deze pagina.

Maak gebruik van onze legservice

Voordat een plak vinyl vloer gelegd kan worden is het van belang dat de bodemlaag uiterst egaal is. Dit kan door middel van egaliseren. Het is een zeer secuur werk, want er mag namelijk geen oneffenheden tonen. We raden u daarom aan om gebruik te maken van onze >PVC verlijmd legservice. Pas daarna kan de Dryback PVC stroken verlijmd worden, bijvoorbeeld met de > >Thomsit – K188 E PVC Lijm.

Heeft u vragen?

Mocht u vragen over vloeren hebben, neem dan gerust contact op met onze > >klantenservice. Ons personeel staat u graag te woord!