Logo Gadero
service

Floer Bossen PVC vloer Harderbos Grijs Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Productnummer
FL3003-HGE
0,55 mm slijtlaag
Weinig onderhoud nodig
floer_bossen_pvc_plak_harderbos_grijs_eiken_product
floer_bossen_pvc_plak_harderbos_grijs_eiken_sfeer_2
floer_bossen_pvc_plak_harderbos_grijs_eiken_perspectief
floer_bossen_pvc_plak_harderbos_grijs_eiken_sfeer_3
floer_bossen_pvc_plak_harderbos_grijs_eiken_detail
floer_bossen_pvc_plak_harderbos_grijs_eiken_sfeer
Per m2

35,75

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
151,6 cm
Breedte
24,1 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Gemakkelijk te onderhouden

 • Zeer bestendig tegen slijtage

 • Eco-vriendelijk geproduceerd

 • Warmteweerstand van 0,028 m2 K/W

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
151,6 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
24,1 cm
Jaren garantie
20 jaar
Patroon
Recht
V-Groef
4-MV
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Anti kras

Floer Bossen PVC vloer Harderbos Grijs Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

De Floer Bossen PVC vloerdelen Harderbos Grijs Eiken zijn bruin gekleurd met een licht grijs tint. Deze dryback vloer heeft een natuurlijk eiken design. Het heeft een zeer realistische uiterlijk, dat ook nog eens terug te voelen is dankzij de Register Embossing houtstructuur. Elke bruin eiken plakvinyl strook heeft een afmeting van 151,6 x 24,1 x 0,25 cm. Het breed plak PVC heeft een microvelling rondom de plank, waardoor het formaat van de planken in de vloer wordt benadrukt.

Het Floer Bossen PVC Harderbos Grijs Eiken heeft een fijne loopoppervlakte, doordat het van vinyl is. Vinyl is namelijk een zacht materiaal. Daarnaast neemt het stof ook snel de warmte van de omgeving op zich. Deze bruin eiken plak PVC vloer is ideaal te combineren met een vloerverwarming of vloerverkoeling, doordat het een weerstand heeft van 0,028 m2K/W. De zeer lage warmteweerstand wil zeggen dat de vloer snel de warmte doorlaat.

PVC vloer van sojabonen

Deze Floer Bossen vloerdelen Harderbos Grijs Eiken bestaat 90% uit een oliebasis van sojabonen. Deze sojabasis maakt de vloer zeer milieuvriendelijk, flexibel en duurzaam. De bruin eiken verlijmde vinyl vloer is zo groen geproduceerd dat het zelfs aan de strengste milieueisen voldoet. Waardoor deze milieuvriendelijke PVC vloer de volgende milieucertificaten heeft:

 • GreenGuard;

 • Ü-mark;

 • eco-INSTITUT;

 • REACH certificaat;

 • A+ emissielabel;

 • CE-keurmerk;

 • HDP.

Ook geschikt voor commerciële en industriële projecten

Wilt u deze dryback stroken voor commerciële of industriële projecten gebruiken? Dat kan, want deze vinylvloer valt namelijk onder de gebruiksklasse 33/43. De dikke 0,55 mm slijtlaag beschermt de werkvloer tegen intensief gebruik. Bedrijven krijgen 5 jaar garantie en particulieren ontvangen 20 jaar. De Floer Bossen Verlijmd PVC vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden, want een sopje van een is vaak al voldoende. Vermijd sterke schoonmaakmiddelen, want deze maken de vloer dof. Bij deze vloer geldt een minimale afname van 10 m2.

Ervaar deze A-kwaliteit vloerdelen zelf

Ontdek de hoge kwaliteit van het Nederlandse vloeren merk Floer door bijvoorbeeld naar onze showroom in Breukelen te gaan. Waar we ook stalen van andere merken hebben. We vragen u om van te voren een afspraak te maken, zodat een personeel u te woord kan staan. Het is ook mogelijk om thuis een deel van het staal te bekijken, dit door een proefmonster te bestellen op deze pagina.

Laat het leggen maar aan onze vloerleggers over!

Het leggen van een plak vinyl vloer is geen eenvoudig klusje. De ondergrond moet namelijk uiterst vlak zijn. Voorkom oneffenheden in de ondergrond door gebruik te maken van onze PVC verlijmd legservice. In deze service zit het verlijmen van de plak vinyl stroken ook inbegrepen. Mocht u de plak vinyl planken zelf willen verlijmen, gebruik dan de Thomsit – K188 E PVC Lijm.

Komt u niet uit?

Zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Gadero denkt graag met u mee!