Logo Gadero
service

Floer Bossen PVC vloer Hassinkbos Zwart Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Productnummer
FL3003-HZE
20 jaar fabrieksgarantie
Ook geschikt voor bedrijfspanden
floer_bossen_pvc_plak_hassinkbos_zwart_eiken_product
floer_bossen_pvc_plak_hassinkbos_zwart_eiken_sfeer_2
floer_bossen_pvc_plak_hassinkbos_zwart_eiken_perspectief
floer_bossen_pvc_plak_hassinkbos_zwart_eiken_sfeer_3
floer_bossen_pvc_plak_hassinkbos_zwart_eiken_detail
floer_bossen_pvc_plak_hassinkbos_zwart_eiken_sfeer
Per m2

35,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
151,6 cm
Breedte
24,1 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Te combineren met vloerverwarming

 • 100% schoon PVC

 • Dikke slijtlaag van 0,55 mm

 • Geschikt voor bedrijfspanden

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Houtkleur
Lengte
151,6 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
24,1 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Anti kras
Patroon
Recht
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
V-Groef
4-MV

Floer Bossen PVC vloer Hassinkbos Zwart Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

De Floer Bossen PVC vloer Hassinkbos Zwart Eiken oogt luxueus, doordat het een levensechte donker eiken ontwerp heeft. Het design is terug te voelen op de toplaag, dit wordt ook wel Register Embossing genoemd. Ook is elke donker eiken vinyl strook voorzien van een microvelling. Waardoor de afmeting van elke plank in de vloer wordt benadrukt. Elke donker eiken vinyl plank is 151,6 cm lang en 24,1 cm breed.

Tijdens het bewandelen van deze brede plak PVC vloeren zullen uw voeten lekker warm hebben, want deze vloer kan de warmte van de kamer op zich nemen. Doordat de brede plak vinyl planken een dikte heeft van slechts 0,25 cm. Daarnaast heeft deze donker eiken plak vloerdelen een warmteweerstand van 0,028 m2K/W. Het betekent dat deze vloer snel de warmte van een vloerverwarming of vloerverkoeling doorlaat.

Zeer milieuvriendelijke vinyl vloer op basis van sojabonen

De Floer Bossen PVC vloeren zijn zeer milieuvriendelijk geproduceerd. Deze Bossen Verlijmd PVC vloer Hassinkbos Zwart Eiken is geen uitzondering, want een groot deel van de planken bestaat uit een oliebasis van sojabonen. Het zorgt ervoor dat de plak vinyl stroken zeer eco-vriendelijk, duurzaam en flexibel zijn. De Floer Bossen PVC vloerdelen zijn zo milieuvriendelijk dat ze aan de strengste milieueisen voldoen en de volgende milieu goedkeuringen hebben gekregen:

 • Ü-mark;

 • CE-keurmerk;

 • A+ emissielabel;

 • GreenGuard;

 • REACH certificaat;

 • eco-INSTITUT;

 • HDP.

Ecologische vinylvloeren met gebruiksklasse 33/43

Wilt u dit milieuvriendelijke Floer Bossen Verlijmd vinyl als werkvloer gebruiken? Het is zeker mogelijk, want deze dryback vinyl vloer valt onder de gebruiksklasse 33/43. Dankzij de 0,55 mm slijtlaag is deze vloer zeer goed beschermt tegen intensief industrieel en commercieel gebruik. Ondernemers ontvangen 5 jaar fabrieksgarantie en voor particulieren geldt 20 jaar. Gebruik geen sterke reinigingsmiddelen voor het schoonmaken, want het maakt de vloer dof. Vaak is een sopje van PVC reiniger al voldoende. Er is een minimale afname van deze vloer van 10 m2.

Bekijk de stalen van deze milieuvriendelijke plak vinyl vloer

Wilt u stalen zien van deze zeer milieuvriendelijke plakvinyl vloer van Floer? Dat kan op twee manieren: kom naar onze showroom in Breukelen. Waar wij stalen hebben staan van deze en andere vloerdelen. Of bestel een deel van het staal via de proefmonster knop op deze pagina.

Laat de ingewikkelde klusjes aan onze vloerleggers over!

Het leggen van een dryback vinyl vloer is niet makkelijk. Er mag namelijk geen oneffenheden in de ondergrond zitten. U haalt de oneffenheden eruit door de grond te egaliseren. Daarna kunnen de plak vinyl stroken verlijmd worden, bijvoorbeeld met de Thomsit – K188 E PVC Lijm. Laat deze ingewikkelde klussen aan ons over, door gebruik te van onze PVC verlijmd legservice. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer goed wordt gelegd.

Heeft u vragen over vloeren?

Komt u niet uit? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee!