Floer Bossen PVC Kluisbos Vergrijsd Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-Kluisbos   |   Extra brede stroken   |   Zeer lage warmteweerstand

Adviesprijs
€ 31,95 € 30,35 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Bossen PVC Kluisbos Vergrijsd Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

  • 100% schone PVC, zonder gerecyclede materialen
  • Extra dikke slijtlaag van 0,55 mm
  • Gebruikersklasse 33
  • Warmteweerstand van 0,025 m2K/W

Floer Bossen PVC Kluisbos Vergrijsd Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

De Floer Bossen PVC serie in de Kluisbos Vergrijsd Eiken hout kleur is een PVC vloer met extra brede PVC stroken. De sfeervolle PVC vloeren zijn voorzien van een garantie van 15 jaar en vallen in gebruikersklasse 33. Hierdoor kan dit Floer PVC intensief huishoudelijk maar ook commercieel worden toegepast. Daarnaast zijn de Floer PVC stroken waterbestendig waardoor het ook in de badkamer kan worden toegepast. We bezorgen alle vloeren GRATIS bij u aan de voordeur!

De PVC vloeren in de Kluisbos Vergrijsd Eiken kleur zijn voorzien van een prachtige toplaag met een gelijklopende voelbare structuur. Dit geeft deze PVC stroken de sfeer van een echte eiken houten vloer. Daarnaast is dit PVC eenvoudig te reinigen en zeer onderhoudsarm. Bovendien reduceerd deze PVC vloer van het A-merk Floer het loopgeluid aanzienlijk en voelt het warm aan. Het Floer Bossen PVC is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverarming! 

De vloer komen bekijken? 

Wilt u deze PVC Purmerbos Verweerd Eiken of een andere vloer van Floer in het echt komen bekijken? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Breukelen. Maak het liefst van te voren een afspraak, zodat een van onze collega's u gelijk kan helpen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om de vloer thuis bij uw meubels te vergelijken en om een beter idee te krijgen van de kleur en kwaliteit van de de PVC vloer.

Naast dat de PVC vloeren er fraai uitzien, worden ze ook nog eens geproduceerd van 100% schone PVC vrij van gerecyclede materialen en weekmakers. Hierdoor voldoet het aan de eisen van het REACH keurmerk. Dit geeft aan dat de PVC vloer net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed. 

De Eiken PVC vloer moet worden verlijmd op de ondergrond. Gebruik hiervoor de Eurocol 640 PVC lijm. Zorg eerst wel voor een vlakke ondervloer. Alle oneffenheden kunnen naar verloop van tijd door de PVC vloer heen zichtbaar worden. Zorg voor u de lijm aanbrengt ook voor een schoon en droog oppervlak. Zo verwerkt u de vloer optimaal voor een prachtig eindresultaat waar u jaren lang van kunt genieten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Floer Bossen PVC Kluisbos Vergrijsd Eiken Vloeren 121.92 x 22.86 x 0.25 cm Grijs Floer Bossen PVC Kluisbos Vergrijsd Eiken Vloer 121,92 x 22,86 x 0,25 cm REACH   |   Extra brede stroken   |   Zeer lage warmteweerstand Op voorraad
€ 30,35 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u