Logo Gadero
service

Fesca Plak PVC Plank vloer - Vergrijsd Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

Productnummer
FL3003-Kluisbos
Extra brede stroken
Zeer lage warmteweerstand
floer_bossen_pvc_kluisbos_vergrijsd_eiken
floer_bossen_pvc_kluisbos_vergrijsd_eiken_object
floer_bossen_pvc_kluisbos_vergrijsd_eiken_detail
floer_bossen_pvc_kluisbos_vergrijsd_eiken_structuur
Per m2

27,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 100% schoon PVC, zonder gerecyclede materialen

  • Extra dikke slijtlaag van 0,55 mm

  • Gebruikersklasse 33/42

  • Warmteweerstand van 0,025 m2K/W

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,9 cm
Dikte
2,5 mm
Breedte
22,86 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Fesca Plak PVC Plank vloer - Vergrijsd Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Fesca Plak PVC Plank serie in de Vergrijsd Bruin Eiken hout kleur is een PVC vloer met extra brede PVC stroken. De sfeervolle PVC vloeren zijn voorzien van een garantie van 15 jaar en vallen in gebruikersklasse 33/42. Hierdoor kan dit PVC intensief huishoudelijk maar ook commercieel worden toegepast. Daarnaast zijn de eiken plak PVC stroken waterbestendig waardoor het ook in de badkamer kan worden toegepast. We bezorgen alle vloeren GRATIS bij u aan de voordeur!

De PVC vloeren in de Vergrijsd Bruin Eiken kleur zijn voorzien van een prachtige toplaag met een gelijklopende voelbare structuur. Dit geeft deze PVC stroken de sfeer van een echte eiken houten vloer. Daarnaast is dit PVC eenvoudig te reinigen en zeer onderhoudsarm. Bovendien reduceert deze PVC vloer van Fesca het loopgeluid aanzienlijk en voelt het warm aan. Het Plak PVC Panken zijn zeer geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverarming!

De vloer komen bekijken?

Wilt u deze PVC Vergrijsd Bruin Eiken of een andere vloer in het echt komen bekijken? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Breukelen. Maak het liefst van te voren een afspraak, zodat een van onze collega's u gelijk kan helpen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om de vloer thuis bij uw meubels te vergelijken en om een beter idee te krijgen van de kleur en kwaliteit van de de PVC vloer.

Naast dat de brede plak PVC vloeren er fraai uitzien, worden ze ook nog eens geproduceerd van 100% schoon PVC vrij van gerecyclede materialen en weekmakers. Hierdoor voldoet het aan de eisen van het REACH keurmerk. Dit geeft aan dat de PVC vloer net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed.

De Eiken PVC vloer moet worden verlijmd op de ondergrond. Gebruik hiervoor de Thomsit – K188 E PVC Lijm. Zorg eerst wel voor een vlakke ondervloer. Alle oneffenheden kunnen naar verloop van tijd door de PVC vloer heen zichtbaar worden. Zorg voor u de lijm aanbrengt ook voor een schoon en droog oppervlak. Zo verwerkt u de vloer optimaal voor een prachtig eindresultaat waar u jaren lang van kunt genieten.