Fesca Plak PVC Plank - Natuur Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

Reach

Productnummer: FL3003-PAG-V   |   15 jaar garantie   |   100% schoon PVC

€ 27,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Plak PVC Plank - Natuur Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

  • 100% Waterbestendig
  • Ultra sterk PVC
  • Zeer schoon materiaal, zonder weekmakers
  • Zeer lage warmteweerstand

Fesca Plak PVC Plank - Natuur Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Fesca Plak PVC Plank Natuur Bruin Eiken hout kleur is een PVC strook van A-kwaliteit. Dit PVC is namelijk voorzien van gebruiksklasse 33/42 waardoor wij hier 15 jaar garantie bij particulier gebruik tot 5 jaar garantie bij commercieel gebruik op kunnen geven. De vloerdelen zijn voorzien van een 0,55mm slijtlaag en een zeer krasbestendige toplaag. Dit zorgt dat de vloer zeer goed is opgewassen tegen intensief loopgebruik. Doordat deze PVC vloeren zeer waterbestendig zijn, is het schoonmaken kinderspel. Even dweilen of afnemen met een vochtige doek is meer dan genoeg.

Vriendelijke materialen

Aangezien deze PVC stroken geproduceerd worden van 100% schoon PVC zonder weekmakers is het minstens net zo veilig als kuntstof kinderspeelgoed. Het verkregen REACH keurmerk bevestigd dit. Zorg bij het verwerken van de Fesca PVC Plank Natuur Bruin Eiken dat de ondergrond waar u het PVC gaat verlijmen of klikken totaal egaal en vlak is.

De vloer in het echt bekijken?

Wilt u deze Vinyl Plank Natuur Bruin Eiken of een andere vloer in het echt zien? Kom dan langs bij onze showroom in Breukelen, maak bij voorkeur een afspraak, zodat een van onze collega's u gelijk te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis kan vergelijken met uw meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur, details en toplaag van de PVC vloer.

Doe het zelf Klikpvc

De prachtige designs uit de Fesca PVC Plank serie zijn verkrijgbaar in een klik en een verlijmde variant! Het leggen van de klik variant is zeer eenvoudig door de handige klikverbinding. U heeft daarbij geen ondervloer nodig daar de click variant al is voorzien van een geluidreducerende ondervloer! Voor wie zelf wil leggen is klik pvc dus ideaal. 

Pvc stroken voor leggen met lijm

Kiest u voor de verlijmde PVC vloeren dan verlijmd u de vloerdelen met de Thomsit – K188 E PVC Lijm. Voor het goed verlijmen van de PVC stroken is een droge en vuilvrije ondervloer vereist. Heeft u vragen over het verwerken van dit PVC? Neem gerust contact met ons op! Voor het verwerken met lijm adviseren we een specialist uw vloer te lagen leggen. Dit kan ook via Gadero. We bezorgen onze eco-vriendelijk geproduceerde vloerdelen bovendien GRATIS bij u aan huis!

Natuurlijke Houtlook 

De toplaag van deze moderne natuur eiken vloer is voorzien van een natuurlijke houtstructuur. Deze houtstructuur voelt u ook terug in de slijtlaag. Dit wordt ook wel Register Embossing genoemd. Dit zorgt voor een natuurgetrouw geheel. De toplaag is bovendien waterbestendig gemaakt waardoor deze stroken ook in de badkamer kunnen worden toegepast. Doordat de PVC vloerdelen uiterst dun zijn geproduceerd is dit dé vloer voor gebruik bij vloerverwarming. Met een zeer lage warmteweerstand van slechts 0,025 m2 K/W ervaart u maximaal genot van zowel uw vloer als de vloerverwarming. Dankzij de eco-vriendelijke manier van produceren zorgt deze PVC vloer ook nog eens voor een gezond en veilig binnenmilieu. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Bossen PVC Pagebos Natuur Eiken Structuur Fesca Plak PVC Planken Natuur Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm Reach   |   15 jaar garantie   |   100% schoon PVC Op voorraad
€ 27,95 Per m2 incl. BTW