Fesca Plak PVC Plank vloer - Licht Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-Zoetermeer   |   15 jaar garantie   |   Extra brede PVC stroken

Adviesprijs
€ 31,95 € 27,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Plak PVC Plank vloer - Licht Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

  • 100% schoon PVC, zonder weekmakers
  • Extra dikke slijtlaag van 0,55 mm
  • Waterbestendig, ook voor in de badkamer
  • Vloerverwarming geschikt

Fesca Plak PVC Plank vloer - Licht Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Fesca Plak PVC Planken Licht Bruin Eiken hout kleur zijn brede PVC stroken met een sfeervolle uitstraling. Het PVC is voorzien van gebruiksklasse 33 en geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Wist u dat de Plak PVC Plank vloeren ook geschikt zijn voor commercieel of industrieel gebruik. We geven dan ook een garantie van 15 jaar op deze vloerdelen. Door het eco-vriendelijke productieproces draagt deze vloer bij aan een gezond en veilig binnenmilieu. Dankzij het REACH keurmerk is deze PVC vloer net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. We bezorgen deze Verlijmd PVC Planken bovendien GRATIS bij u thuis.

De slijtlaag van dit Licht Bruin Eiken Plak PVC is maar liefst 0,55 mm dik en voorzien van een voelbare houtstructuur. Deze houtstructuur is overigens gelijk aan de printlaag van de brede plak PVC strook. Net een echte parketvloer dus! Het verschil is echter dat dit PVC onderhoudsvrij is en daarnaast ook eenvoudig is te reinigen. Doordat de eiken plak PVC planken waterbestendig zijn kunnen ze ook in de badkamer worden gelegd. Met een lage warmteweerstand van 0,025 m2k/w is het PVC uitermate geschikt voor het plaatsen op vloerverwarming.

De vloer bezichtigen? 

Wilt u deze dryback PVC Licht Bruin Eiken of een andere vloer? Kom dan langs bij onze showroom in Breukelen. Maak het liefst van te voren een afspraak, zodat onze specialisten u gelijk van dienst kunnen zijn. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om de vloer thuis met uw interieur te vergelijken en om een beter idee te krijgen van de kleur en kwaliteit van de de PVC vloer.

Wanneer u het Plak PVC Planks van Fesca  gaat leggen raden wij aan de ondergrond vuil- en vochtvrij te maken. Daarnaast is een vlakke, geëgaliseerde ondergrond vereist. Oneffenheden komen uiteindelijk door het PVC oppervlak heen. Gebruik voor het verlijmen van de vloerdelen op de ondergrond de Thomsit – K188 E PVC Lijm. Zo bent u verzekerd van een gezond en veilig binnenmilieu waar u jaren van kunt genieten! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Plak PVC Plank vloer Licht Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm Product Fesca Plak PVC Plank Licht Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm REACH   |   15 jaar garantie   |   Extra brede PVC stroken Op voorraad
€ 27,95 Per m2 incl. BTW