Floer Bossen PVC Purmerbos Verweerd Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-Zoetermeer   |   15 jaar garantie   |   Extra brede PVC stroken

Adviesprijs
€ 31,95 € 30,35 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Bossen PVC Purmerbos Verweerd Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

  • 100% schone PVC, zonder weekmakers
  • Extra dikke slijtlaag van 0,55 mm
  • Waterbestendig, ook voor in de badkamer
  • Vloerverwarming geschikt

Floer Bossen PVC Purmerbos Verweerd Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

De Floer Bossen PVC planken in de Purmerbos Verweerd Eiken hout kleur zijn brede PVC stroken met een sfeervolle uitstraling. Het PVC van het A-merk Floer is voorzien van gebruiksklasse 33 en geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Wist u dat de Bossen PVC vloeren ook geschikt zijn voor commercieel of industrieel gebruik. We geven dan ook een garantie van 15 jaar op deze vloerdelen. Door het eco-vriendelijke productieproces draagt deze vloer bij aan een gezond en veilig binnenmilieu. Dankzij het REACH keurmerk is deze PVC vloer net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. We bezorgen dit Floer Bossen PVC bovendien GRATIS bij u thuis.

De slijtlaag van dit Purmerbos Verweerd Eiken PVC is maar liefst 0,55 mm dik en voorzien van een voelbare houtstructuur. Deze houtstructuur is overigens gelijk aan de printlaag van de PVC strook. Net een echte parketvloer dus! Het verschil is echter dat dit PVC onderhoudsvrij is en daarnaast ook eenvoudig is te reinigen. Doordat de PVC planken waterbestendig zijn kunnen ze ook in de badkamer worden gelegd. Met een lage warmteweerstand van 0,025 m2k/w is het PVC uitermate geschikt voor het plaatsen op vloerverwarming.

De vloer bezichtigen? 

Wilt u deze PVC Purmerbos Verweerd Eiken of een andere vloer van Floer in het echt zien? Kom dan langs bij onze showroom in Breukelen. Maak het liefst van te voren een afspraak, zodat onze specialisten u gelijk van dienst kunnen zijn. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om de vloer thuis met uw interieur te vergelijken en om een beter idee te krijgen van de kleur en kwaliteit van de de PVC vloer.

Wanneer u het Bossen PVC van Floer gaat leggen raden wij aan de ondergrond vuil- en vochtvrij te maken. Daarnaast is een vlakke, geëgaliseerde ondergrond vereist. Oneffenheden komen uiteindelijk door het PVC oppervlak heen. Gebruik voor het verlijmen van de vloerdelen op de ondergrond de eurocol 640 PVC lijm. Zo bent u verzekerd van een gezond en veilig binnenmilieu waar u jaren van kunt genieten! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Bossen PVC Purmerbos Verweerd Eiken Vloer 121.92 x 22.86 x 0.25 cm Product Floer Bossen PVC Purmerbos Verweerd Eiken Vloer 121,92 x 22,86 x 0,25 cm REACH   |   15 jaar garantie   |   Extra brede PVC stroken Op voorraad
€ 30,35 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!