Floer Bossen PVC vloer Speulderbos Beige Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-SBE   |   Zeer duurzaam   |   100% PVC

Adviesprijs
€ 35,95 € 34,15 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Bossen PVC vloer Speulderbos Beige Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

 • 20 jaar garantie
 • Waterbestendig
 • Geschikt voor het meest intensief loopgebruik
 • Oliebasis van soja

Floer Bossen PVC vloer Speulderbos Beige Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Het Bossen dryback PVC Speulderbos Beige Eiken is een A-kwaliteit vloer van het vloeren merk Floer. Dit is een zeer hoge kwalitatieve plak vinyl vloer in de kleur beige. Deze beige vinyl vloer heeft een natuurgetrouw eiken design. De houtstructuur van het design is ook nog eens voelbaar. We noemen dit Register Embossing. De beige plak vinyl vloer heeft chique uitstraling, doordat de vloerdelen een microvelling heeft, ook wel 4 V-groef genoemd. De 4-groef laat namelijk de afmeting van elke vinyl strook in de vloer zien. Elke plak vinyl strook heeft een afmeting van 151,6 x 24,1 x 0,25 cm.

Dit brede plak PVC is een ideale vloer voor een vloerverwarming of vloerverkoeling, want deze brede plak vinyl vloer is slechts 0,25 cm dik. Hierdoor laat de brede vloer heel snel de warmte door. Dit is ook te zien aan de zeer lage warmteweerstand van 0,028 m2K/W. Een groot voordeel van een vinyl vloer is het waterbestendig is. Dit maakt de vloer ideaal te leggen in vochtige kamers, denk aan de badkamer en de keuken.

PVC vloer uit sojabonen

De Bossen PVC vloeren collectie voldoen aan de strengste milieumaatregelen. Het vinyl bestaat namelijk het grootste deel uit een oliebasis gemaakt van sojabonen. De sojabonen maken de plak vinyl vloerdelen zeer milieuvriendelijk, flexibel en duurzaam. Waardoor de Verlijmd PVC vloeren de volgende milieukeurmerken hebben:

 • REACH certificaat;
 • A+ emissielabel;
 • HDP;
 • eco-INSTITUT;
 • CE-keurmerk;
 • Ü-mark;
 • GreenGuard.

Ook voor de ondernemers

Alle Floer Bossen Verlijmd PVC vloeren zijn ijzersterk, dankzij de 0,55 mm slijtlaag. Deze dikke coating beschermt de plak vinyl vloeren tegen intensief commercieel, maar ook industrieel gebruik! Daarom vallen de Bossen dryback vinyl vloeren van Floer onder de gebruiksklasse 33/43. Bedrijven krijgen maar liefst 5 jaar garantie en particulieren ontvangen 20 jaar. Maak deze vinyl vloer schoon met een sopje van PVC reiniger, want sterke reinigingsmiddelen tasten de toplaag aan en maken de vloer ook dof. Er is een minimale afname van 10 m2.

Stalen bij onze showroom bekijken

Er zijn twee mogelijkheden om een staal van de milieuvriendelijke PVC vloeren van Floer te bekijken. De eerste optie is naar onze showroom in Breukelen te gaan. Waar onze vloerenspecialisten ook persoonlijke adviezen geven. Op voorkeur vragen we u om van te voren een afspraak te maken, zodat wij genoeg tijd voor u kunnen nemen. Een andere optie voor het bekijken van stalen is door een proefmonster aan te vragen op deze productpagina. Wij zullen u een deel van het staal opsturen.

Maak gebruik van onze legservice

Laat het leggen van uw nieuwe plak vinyl vloer aan onze vloerenleggers over, door gebruik te maken van PVC verlijmd legservice. Onze vloerenleggers hebben jarenlang ervaring in het leggen van vloeren. Wij zorgen onder andere voor dat de ondergrond uiterst vlak worden, door de ondergrond te egaliseren. Daarna verlijmen we elke plak vinyl stroken. Hierbij gebruiken we alleen materialen van hoge kwaliteit, zoals de Thomsit – K188 E PVC Lijm

Persoonlijk advies nodig?

Komt u niet uit? Heeft u vragen over vloerdelen? Bel naar onze klantenservice en we denken met u mee.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Bossen PVC vloer Speulderbos Beige Eiken Product Floer Bossen PVC vloer Speulderbos Beige Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm REACH   |   Zeer duurzaam   |   100% PVC Op voorraad
€ 34,15 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u