Logo Gadero
service

Floer Bossen PVC Vloer Sterrebos Onbehandeld Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Productnummer
FL3003-SOB
Eenvoudig schoon te houden
100% schoon PVC
floer_bossen_pvc_plak_sterrebos_onbehandeld_product
floer_bossen_pvc_sterrebos_onbehandeld_eiken_sfeer_3
floer_bossen_pvc_plak_sterrebos_onbehandeld_perspectief
floer_bossen_pvc_plak_sterrebos_onbehandeld_sfeer_2
floer_bossen_pvc_plak_sterrebos_onbehandeld_detail
floer_bossen_pvc_sterrebos_onbehandeld_eiken_sfeer
Per m2

35,75

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
151,6 cm
Breedte
24,1 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Waterproof

 • Warmteweerstand van 0,028 m2 K/W

 • Milieuvriendelijk geproduceerd

 • Zeer goed bestand tegen krassen

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
151,6 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
24,1 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Patroon
Recht
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
V-Groef
4-MV

Floer Bossen PVC Vloer Sterrebos Onbehandeld Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Het Floer Bossen PVC Sterrebos Onbehandeld Eiken is een prachtige en stijlvolle vloer. Deze vloer is een dryback maar het is haast niet te onderscheiden van een parket vloer. De vloer heeft namelijk natuurlijk lichtbruin eiken ontwerpen en een onbehandelde look. Ook is elke bruine plak vinyl strook voorzien van een voelbare houtstructuur op de toplaag. Daarnaast wordt elke lichtbruine plak vinyl strook in de vloer benadrukt, door middel van een microvelling. De afmeting van de bruine vinyl planken is 151,6 cm lang en 24,1 cm breed.

Deze lichtbruine brede plak PVC vloerdelen hebben een dikte van 0,25 cm. Door de bescheiden dikte en doordat de vloer van kunststof is, neemt de vloer heel snel de warmte van de ruimte op. Waardoor de voeten lekker warm aanvoelen tijdens het wandelen. Helemaal als u een vloerverwarming heeft, want de vloer heeft een hele lage warmteweerstand van 0,028 m2K/W. De Bossen plak PVC vloer Sterrebos Onbehandeld Eiken kan bijna in elke soort kamer gelegd worden. Zelfs in de badkamers want deze plak vinyl vloer is beschermd tegen water.

Vinyl vloer uit soja

De vinylvloeren van het A-kwaliteit vloeren merk Floer zijn zeer milieuvriendelijk geproduceerd. Het Bossen Verlijmd PVC Sterrebos Onbehandeld Eiken is geen uitzondering. Hoewel deze vloer van PVC is, bestaat het voornamelijk uit een oliebasis van sojabonen. Deze basis maakt de plak vinyl vloer hoogst milieuvriendelijk, duurzaam en flexibel. De zeer ecologische vinyl vloer is zo milieuverantwoord geproduceerd dat het de volgende milieukeurmerken bezit:

 • Ü-mark;

 • GreenGuard;

 • eco-INSTITUT;

 • CE-keurmerk;

 • REACH certificaat;

 • A+ emissielabel;

 • HDP.

Geschikt voor intensief gebruik

Bent u op zoek naar dryback PVC vloer die bestand is tegen zeer intensief gebruik, bijvoorbeeld voor een commercieel of zelfs een industrieel project? Kies dan voor deze Floer Bossen Verlijmd Sterrebos Onbehandeld Eiken vloer. Deze vloer valt namelijk onder gebruiksklasse 33/43. Het is dankzij de slijtlaag van 0,55 mm dat de vloer zo ijzersterk maakt. Gebruikt u deze ijzersterke vinyl vloer voor projecten, dan ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie. Bent u een particulier, dan krijgt u 20 jaar! Houdt uw nieuwe plak PVC vloer eenvoudig schoon met een PVC reiniger. Vermijd sterke reinigingsmiddelen, zoals allesreinigers, want deze tasten de toplaag van de vloer aan. Waardoor de PVC vloer onherstelbaar dof wordt. er geld een minimale afname van 10 m2.

Stalen bekijken en persoonlijk advies

Kom naar onze showroom in Breukelen. Waar wij stalen van verschillende vloerdelen hebben staan, zoals deze ecologische vloer van Floer. Daarnaast kunt u persoonlijk advies krijgen van onze vloerspecialisten. Om zeker te zijn dat een medewerker u te woord kan staan, maak van te voren een afspraak. Het is ook mogelijk om thuis een deel van de stalen te bekijken. Dit doet u door op de Proefmonsterknop, die bovenaan deze pagina staat, te drukken

Leggen is zo gebeurd met onze vloerenleggers

Het leggen van dryback vinyl vloer is zeer lastig. Zo mag er geen oneffenheden in de ondergrond zitten. Daarnaast moet het egaliseren van de grond uiterst zorgvuldig uitgevoerd worden. Het verlijmen van de vinylstroken is ook een zeer secuur werk. Laat al deze lastige klussen aan ons over, door gebruik te maken van onze PVC verlijmd legservice. Onze vloerspecialisten hebben veel kennis en jarenlang pratijkervaring in het leggen van vloeren. We gebruiken alleen kwalitatieve producten voor het leggen van uw plak PVC vloer, zoals de Thomsit – K188 E PVC Lijm.

Advies over vloerdelen nodig?

Heeft u vragen over vloeren? Bel dan onze klantenservice. Bij Gadero denken we graag met onze klanten mee